Τρισάγιο στα Φυλακισμένα Μνήματα στη μνήμη των αγωνιστών της ΕΟΚΑ

Τρισάγιο στα Φυλακισμένα Μνήματα στη μνήμη των αγωνιστών της ΕΟΚΑ

Με το καθιερωμένο τρισάγιο στους τάφους αγωνιστών της ΕΟΚΑ στα Φυλακισμένα Μνήματα συνεχίστηκαν στη Λευκωσία οι εκδηλώσεις για την επέτειο της έναρξης του απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ 1955-1959.

Το τρισάγιο τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β` στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, μελών του Υπουργικού Συμβουλίου, εκπροσώπου του Προέδρου της Βουλής, στρατιωτικών και πολιτειακών αξιωματούχων, αρχηγών η εκπροσώπων των κομμάτων, εν ζωή αγωνιστών της ΕΟΚΑ, συγγενών αγωνιστών και απλών πολιτών.

Μετά το τρισάγιο ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στους τάφους των αγωνιστών ενώ άγημα της Εθνικής Φρουράς απέδωσε τιμές υπό τους ήχους της φιλαρμονικής της Αστυνομίας.

Το τρισάγιο ολοκληρώθηκε με μονόλεπτο σιγή στη μνήμη των ηρώων και με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο επικεφαλής του ΑΛΜΑ Οδυσσέας Μιχαηλίδης, σε μια εκτενή συνέντευξη στο «Τ» μιλά για όλους και για όλα. Λίγες μέρες μετά την εξαγγελία των πρώτων υποψηφίων βουλευτών, ο κ. Μιχαηλίδης αναλύει τις θέσεις του ΑΛΜΑ και σημειώνει ότι το κόμμα, δεν πρόκειται να γίνει μέρος του κατεστημένου.

BEST OF TOTHEMAONLINE