ΛΑΡΝΑΚΑ: Δωρεάν στάθμευση για τις γιορτές του Πάσχα

ΛΑΡΝΑΚΑ: Δωρεάν στάθμευση για τις γιορτές του Πάσχα

Δωρεάν θα είναι η στάθμευση για το κοινό στο Δήμο Λάρνακας για την περίοδο των εορτών του Πάσχα.

Σε γραπτή ανακοίνωση του ο Δήμος Λάρνακας αναφέρει ότι «για εξυπηρέτηση των συνδημοτών και επισκεπτών στη Λάρνακα, τη Μεγάλη Εβδομάδα μέχρι και την Τρίτη μετά το Πάσχα, 10 Απριλίου 2018, η στάθμευση στους Δημοτικούς Χώρους Στάθμευσης (παρκόμετρα και μηχανές pay and display) στο εμπορικό κέντρο της πόλης, θα είναι δωρεάν».

Από το μέτρο «εξαιρούνται οι Δημοτικοί Χώροι Στάθμευσης στην Λεωφόρο Μητσόπουλου και στην περιοχή Μακένζη» και σημειώνεται πως «η παράνομη στάθμευση θα καταγγέλλεται».

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

Η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό θα βρίσκεται στην Κύπρο αμέσως μετά το δεύτερο δεκαήμερα Μαΐου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε ευχαριστίες προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου για το Κυπριακό, σημειώνοντας ότι ο ίδιος το γνώριζε εδώ και καιρό. 

BEST OF TOTHEMAONLINE