Συνάντηση Συλλούρη με Πρέσβη της Πορτογαλίας - Οικονομικά, Συρία και Κυπριακό

Συνάντηση Συλλούρη με Πρέσβη της Πορτογαλίας - Οικονομικά, Συρία και Κυπριακό

Οι τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, καθώς και θέματα οικονομικής και κοινοβουλευτικής συνεργασίας, ήταν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε τη Δευτέρα (2/4) ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Δημήτρης Συλλούρης, με τον Πρέσβη της Πορτογαλίας στη Λευκωσία, Jᾶo Perestrello, με την ευκαιρία της αναχώρησής του από την Κύπρο.

 

Ανακοίνωση της Βουλής αναφέρει ότι κατά τη συνάντηση, ο Πορτογάλος Πρέσβης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Βουλής για την αγαστή συνεργασία που είχε κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Κύπρο με τη Βουλή των Αντιπροσώπων.
 
Ακολούθως, συζήτησαν τις τελευταίες εξελίξεις στο κυπριακό πρόβλημα.

Τη συνάντηση, απασχόλησαν επίσης, οι κοινοβουλευτικές σχέσεις Κύπρου – Πορτογαλίας και ανταλλάγησαν απόψεις για την περαιτέρω ενίσχυσή τους. 

Επίσης, συζητήθηκαν και οι οικονομικές σχέσεις των δύο χωρών.

Τέλος, έγινε ανταλλαγή απόψεων για τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή και ιδιαίτερα στη Συρία.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύπρος και 24 ακόμη χώρες καταδικάζουν τους ισραηλινούς εποικισμούς ανατολικά της Ιερουσαλήμ - Κοινή δήλωση ζητά άμεση ανάκληση του σχεδίου

Κύπρος και 24 ακόμη χώρες καταδικάζουν τους ισραηλινούς εποικισμούς ανατολικά της Ιερουσαλήμ - Κοινή δήλωση ζητά άμεση ανάκληση του σχεδίου

Η έγκριση των σχεδίων του Ισραήλ για την κατασκευή εποικισμών στην περιοχή E1, ανατολικά της Ιερουσαλήμ «είναι απαράδεκτη και αποτελεί παραβίαση του διεθνούς δικαίου» επισημαίνουν σε κοινή τους δήλωση οι υπουργοί Εξωτερικών 25 χωρών περιλαμβανομένης και της Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE