ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΦΟΣ: Δωροκουπόνια για άπορες οικογένειες

ΠΑΦΟΣ: Δωροκουπόνια για άπορες οικογένειες

Δωροκουπόνια αξίας €2200 παρέδωσε η Αστυνομία Πάφου για στήριξη άπορων οικογενειών.

Παραδόθηκαν το πρωί της Δευτέρας (2/4), από τον Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Νίκο Πενταρά, δωροκουπόνια αξίας €2200 στο Επαρχιακό Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (Ε.Σ.Σ.Ε.) Πάφου για στήριξη άπορων οικογενειών της Πάφου, στα πλαίσια της εκστρατείας “Υιοθετήστε Μια Οικογένεια το Πάσχα”.

To χρηματικό ποσό των 2.200 ευρώ συγκέντρωσε η επετειακή εκδήλωση με σύνθημα “Καμιά οικογένεια χωρίς Πασχαλινό τραπέζι”που διοργάνωσαν στις 29 Μαρτίου από κοινού η Μητρόπολη Πάφου, η Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου , το Λύκειο Κύκκου και το Νικολαίδειο Γυμνάσιο με σκοπό την στήριξη των άπορων οικογενειών , σύμφωνα με την Διευθύντρια του Λυκείου Κύκκου Κούλα Παπαντωνίου.

Το Επαρχιακό Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού ευχαρίστησε από καρδιάς όλους τους εμπλεκόμενους που με σύνθημα “Καμιά Οικογένεια χωρίς Πασχαλινό Τραπέζι” απέδειξαν ότι ενώνοντας δυνάμεις και έχοντας στην καρδιά τους την αγάπη, βοήθησαν ώστε να μην μείνει καμιά οικογένεια και κανένα παιδί χωρίς τα απαραίτητα για να νιώσουν τη χαρά της Ανάστασης.

Επιπρόσθετα το Ε.Σ.Σ.Ε. Πάφου αναφέρθηκε και στην στήριξη της διευθύντριας του Λυκείου Κύκκου κ. Κούλας Π” Αντωνίου σε όλη αυτή την προσπάθεια, καθώς και των Συνδέσμων Γονέων των δύο σχολείων.

Από την πλευρά της, η κ. Παπαντωνίου εξέφρασε την ικανοποίησή της για την ευαισθητοποίηση του κόσμου με την συγκέντρωση του ποσού των 2.200 ευρώ, σημειώνοντας πως ο εθελοντισμός ως δράση είναι πολυεπίπεδη, αφορά κάθε άνθρωπο σε κάθε εποχή και διαμορφώνεται ανάλογα με τις συνθήκες και τις ανάγκες της εποχής.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλάμβανε απαγγελία ποιημάτων από μαθητές, τον αποχαιρετισμό του Ρίτσου, και ποίημα για τους μαθητές ήρωες της ΕΟΚΑ.

Επίσης ταινία που ετοίμασαν οι μαθητές με θέμα τις τελευταίες στιγμές των ηρώων του αγώνα στις κεντρικές φυλακές και με τίτλο το “ Nάμα", τραγούδια της χορωδίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευαγόρας, τραγούδια από την σχολική χορωδία του Νικολαϊδείου και χορούς από μαθητές του Νικολαϊδείου και από το λαογραφικό όμιλο Χλώρακας.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top