ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πιτσιρίκι δεν είναι, αλλά… επενδύεις στον Σίλβα!

Πιτσιρίκι δεν είναι, αλλά… επενδύεις στον Σίλβα!

Ήταν ο παίχτης που έβαλε πιο… δυνατά την υπογραφή του, στη χθεσινή νίκη με ανατροπή της ΑΕΛ επί της ΑΕΚ στο Τσίρειο. Για τον Πορτογάλο Λεάντρο Σίλβα ο λόγος, ο οποίος σκόραρε τα δυο από τα τρία τέρματα των γαλαζοκιτρίνων. 

Ο 23χρονος παίχτης (κλείνει σε ένα μήνα τα 24 του), είχε θετικές εκλάμψεις, στη διάρκεια της φετινής χρονιάς. Μαζί με τον Βοζίνια, θεωρούνται οι πιο πετυχημένες καλοκαιρινές μετεγγραφές της ομάδας. 

Ο Λεάντρο Σίλβα δεν είναι πιτσιρίκι, αλλά με τα προσόντα που κουβαλά, είναι παίχτης που αξίζει να επενδύσουν στην ΑΕΛ για τα επόμενα χρόνια.

Σούπερ παίχτη δεν τον λες, αλλά σε μια ομάδα που θα έχει υγεία και στόχο να πάει πιο ψηλά του χρόνου, μπορείς να τον λογαριάζεις. Φτάνει κι ο ίδιος να προσπαθήσει να έχει περισσότερη σταθερότητα στην απόδοση του, σε σχέση με τη συνολική φετινή του παρουσία.  

Σε 28 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα σκόραρε 4 φορές. Ήρθε λίγο αργά, δεν πρόλαβε να γράψει συμμετοχή με την ομάδα στα προκριματικά του Γιουρόπα Ληγκ.

Ήταν ένας από τους παίχτες, που αποφάσισε να ξεκουράσει στον μοναδικό αγώνα κυπέλλου με την Αγία Νάπα (όπου η ομάδα πάτησε τη νάρκη) ο προηγούμενος προπονητής Μπρούνο Μπαλταζάρ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Τσουχτερό πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε 55χρονο - Είχε στην κατοχή του αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Νίκος Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται υπό όρους - Διαφώνησε ο Εισαγγελέας



Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top