Με αυτήν την φωτογραφία ευχήθηκε στην όμορφή της μαμά η Κύπρια επώνυμη

Με αυτήν την φωτογραφία ευχήθηκε στην  όμορφή της μαμά η Κύπρια επώνυμη

Tην συγκεκριμένη φωτογραφία επέλεξε η Κύπρια επώνυμη, όπου αγκαλιάζεται με την μητέρα της, για να της ευχηθεί χρόνια πολλά για τα γενέθλιά της. 

Η όμορφη γυναίκα που απεικονίζεται στην φωτογραφία δεν είναι άλλη από την μητέρα της Άντρεας Κυριάκου, η οποία την Τρίτη, 3 Μαρτίου είχε τα γενέθλιά της. 

Η Μαίρη Ξενοφώντος γιόρταζε και η μεγάλη της κόρη, Άντρεα Κυριάκου της έστειλε και διαδικτυακά τις ευχές της με μια τρυφερή φωτογραφία από τον γάμο του μοντέλου με τον Γιώργο Μερκή το περασμένο καλοκαίρι. 

Το σχόλιο της Άντρεας στην μητέρα της: "Χρόνια πολλά καρδιά μου". 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Γ. Αντωνίου: «Άκοψη η παρέμβαση Παπασταύρου για GSI, ο Πρόεδρος δεν θα έπρεπε να ενημερώνεται από τα ΜΜΕ»

Γ. Αντωνίου: «Άκοψη η παρέμβαση Παπασταύρου για GSI, ο Πρόεδρος δεν θα έπρεπε να ενημερώνεται από τα ΜΜΕ»

Είναι συνεχής η επικοινωνία του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος για σειρά ζητημάτων, συμπεριλαμβανομένου του έργου της ηλεκτρικής διασύνδεσης και η συνεργασία των δύο κυβερνήσεων είναι παραγωγική και θεσμικά άρτια δήλωσε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

BEST OF TOTHEMAONLINE