ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κάνει «πάρτι» στο… ρελαντί ο Απόλλωνας!

Κάνει «πάρτι» στο… ρελαντί ο Απόλλωνας!

Ολοκληρώθηκε το Α΄ ημίχρονο στο Τσίρειο, με τον Απόλλωνα να… κάνει «πάρτι» και να προηγείται της Ομόνοιας με 3-0, χωρίς μάλιστα να φορτσάρει!

Οι «γαλάζιοι» άνοιξαν το σκορ με γκολ από τα… αποδυτήρια (Ζελάγια στο 3΄), πέτυχαν το 2-0 με τον Σκέμπρι στο 18΄ και το 3-0 με τον Ζελάγια στο 33΄, ο οποίος είχε και δοκάρι στο 24΄!

Ακόμη, η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή είχε και 1-2 καλές φάσεις για ένα ακόμη γκολ τουλάχιστον, ενώ μετά το 3-0 κατέβασε στροφές, σε ένα πρώτο ημίχρονο όπου έχει την κατοχή μπάλας και το ελέγχει πλήρως, απέναντι σε μία… αποκαρδιωτική Ομόνοια με προβλήματα σε όλες τις γραμμές.

Το μόνο αξιοσημείωτο από πλευράς «τριφυλλιού», ήταν το ακυρωθέν γκολ του Ντάρμπισαϊρ στο 14΄, το οποίο έπρεπε να μετρήσει, σύμφωνα με το τηλεοπτικό ριπλέι…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top