ΛΕΜΕΣΟΣ: 31χρονος επισκέφθηκε την πρώην του και κατέληξε στο Τμήμα

ΛΕΜΕΣΟΣ: 31χρονος επισκέφθηκε την πρώην του και κατέληξε στο Τμήμα

Δεν βγήκε σε καλό η επίσκεψή του στην πρώην σύντροφό του, αφού τελικά κατέληξε στο Τμήμα, ύστερα μάλιστα από διαπληκτισμό με αστυνομικούς.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 12:20 το βράδυ της Κυριακή (8/4), ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, για 31χρονο που παρενοχλούσε γυναίκα μέσα στην οικία της.

Την Αστυνομία ενημέρωσε η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, για να ζητήσει βοήθεια, γιατί όπως ανάφερε, δεχόταν παρενόχληση από τον 31χρονο.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, για να παρατηρήσουν τον 31χρονο.

Ωστόσο, ο 31χρονος αντέδρασε με αποτέλεσμα να επιτεθεί στους αστυνομικούς και τελικά να του περάσουν χειροπέδες.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Τμήμα όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος στην συνέχεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE