ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποια ΑΕΚ; Η σκέψη «καρφωμένη» στον Απόλλωνα και το κύπελλο!

Ποια ΑΕΚ; Η σκέψη «καρφωμένη» στον Απόλλωνα και το κύπελλο!

Στην Ανόρθωση έδειξαν την φετινή σεζόν ότι βλέπουν παιχνίδι – παιχνίδι ξεχωριστά και στην φάση που βρισκόμαστε είναι απολύτως λογικό το συγκρότημα του Ρόνι Λέβι να σκέφτεται μοναχά το ντέρμπι με τον Απόλλωνα για τα προημιτελικά του κυπέλλου και όχι αυτό με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα.

Η «Κυρία» το τελευταίο διάστημα δείχνει αρκετά βελτιωμένη παιχνίδι με παιχνίδι κι πάνω σε αυτό θα επιδιώξει να «χτίσει» έτσι ώστε να κυνηγήσει το «διπλό» κόντρα στον Απόλλωνα, ένα «διπλό» το οποίο θα δώσει στον Βαρωσιώτικο σύλλογο την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Η ομάδα της Αμμοχώστου αν κρίνουμε από την πορεία της στο πρωτάθλημα αλλά και την βαθμολογική της θέση κάνει μια από τις καλύτερες της χρονιές τα τελευταία χρόνια και είναι έτοιμη να δηλώσει παρούσα στα Ευρωπαϊκά σαλόνια μετά από καιρό.

Φυσικά στην Ανόρθωση την εφετινή καλή σεζόν σίγουρα θα θέλουν να την συνδυάσουν και με την κατάκτηση ενός τροπαίου. Από την στιγμή που στο πρωτάθλημα οι αποστάσεις άνοιξαν από τις πρώτες θέσεις τότε η «Κυρία» είναι αναγκασμένη να τα δώσει όλα για όλα στην δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της Κύπρου.

Με τα δεδομένα αυτά η Ανόρθωση θα πρέπει να δει το παιχνίδι με τον Απόλλωνα σαν πρόωρο τελικό κυνηγώντας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό τη νίκη που θα της ξεκλειδώσει την πρόκριση στα ημιτελικά.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά ο Λέβι δεν μπορεί να υπολογίζει στον Καλό, ενώ ο Ισραηλινός τεχνικός δεν προτίθεται να κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα του. Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του βραχύσωμου ακραίου επιθετικού η θέση θα παιχτεί ανάμεσα σε Αράζ και Σισέ με τον πρώτο να έχει περισσότερες πιθανότητες.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός στη Σλοβακία: Πυροβολισμοί μετά από συνεδρίαση της κυβέρνησης - Τραυματίστηκε ο πρωθυπουργός Φίτσο

Θανατηφόρο δυστύχημα: «Μίλησε» η νεκροτομή του 79χρονου Γεώργιου Μιχαήλ – Όσα κατέδειξε

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αυτοί είναι οι δυο ανεξάρτητοι ποινικοί ανακριτές που διορίστηκαν από το Υπουργικό

Επιστολή Τσίγκη για τις κάμερες: Να γίνουν έντονες οι σημάνσεις στις προειδοποιητικές πινακίδες– «Πρώτα στον Στρόβολο»

Αγανακτισμένος ο πατέρας του μικρού μαχητή Λούκα: Κλείδωσαν τον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας

Silia Kapsis: «Έχω να δω τον πατέρα μου από 5 χρονών, δεν με πήρε τηλέφωνο ούτε καν μετά την Eurovision»



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top