ΦΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ: Επιχείρησε να αυτοκτονήσει ο 22χρονος Σεντούρκ

ΦΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ: Επιχείρησε να αυτοκτονήσει ο 22χρονος Σεντούρκ

Προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του ο 22χρονος φερόμενος ως δολοφόνος του 65χρονου Σολωμού Αποστολίδη.

Ο Erdinc Senturk, ο οποίος παραδόθηκε στη Γιάλοβα την Κυριακή του Πάσχα (8/4), παραμένει υπό κράτηση, ενώ, σύμφωνα με την εφημερίδα «Kibris» αναμένεται η έκδοσή του στο ψευδοκράτος.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Σεντούρκ τελούσε υπό σύγχυση και προσπάθησε να αυτοκτονήσει, ωστόσο απέτυχε μετά από παρέμβαση συγκρατούμενών του.

Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Γιάλοβα, κρατήθηκε για νοσηλεία και όταν διαπιστώθηκε ότι η κατάστασή του ήταν εκτός κινδύνου μεταφέρθηκε ξανά στις φυλακές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Σε νέα συνέντευξή του, αυτή τη φορά στο αντιπολιτευόμενο πρακτορείο ειδήσεων ΑΝΚΑ, ο Ερσίν Τατάρ επανέλαβε ότι δεν τίθεται θέμα να συνεχίσει από το Κραν Μοντανά και υποστήριξε ότι το αίτημα για συνέχιση των διαπραγματεύσεων από το σημείο όπου είχαν διακοπεί δεν προήλθε από τον Γενικό Γραμματέα Γκουτέρες αλλά από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE