ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σύλληψη 26χρονου υπάλληλου πρακτορείου στοιχημάτων

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σύλληψη 26χρονου υπάλληλου πρακτορείου στοιχημάτων

Συνελήφθη την Πέμπτη (12/4) με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 26χρονος για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από υπάλληλο.

Της σύλληψης του 26χρονου, προηγήθηκε καταγγελία στις 11 Απριλίου, 2018 από 54χρονο, ότι από έλεγχο που διενήργησε στο υποστατικό που διατηρεί στη Λεμεσό, υπήρχε έλλειμμα στις καταθέσεις μεταξύ των ημερομηνιών 20/3-10/4/18, ύψους €28.601 περίπου ευρώ. 

Θυμίζουμε ότι, το ΤΑΕ Λεμεσού, διερευνά υπόθεση κλοπής από υπάλληλο, μετά από καταγγελία 54χρονου ιδιοκτήτη πρακτορείου στοιχημάτων του ΟΠΑΠ, για κλοπή 28,601 ευρώ, από 26χρονο υπάλληλο του, που καταζητείτουν.

Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, μετά από λογιστικό έλεγχο που διενήργησε το πρακτορείο, διαπιστώθηκε πως υπήρχε έλλειμμα στις καταθέσεις του τραπεζικού του λογαριασμού, που αφορούσε τις ημερομηνίες μεταξύ 20 Μαρτίου με 10 Απριλίου 2018.

Ο 56χρονος ήγειρε υποψίες εναντίον του 26χρονου υπαλλήλου του, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για την κατάθεση των χρημάτων στην τράπεζα και εναντίον του εξασφαλίστηκε ένταλμα σύλληψης του.

Ο 26χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη την Πέμπτη (12/4).

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top