ΚΥΠΡΟΣ: Συγκινητική ανταπόκριση πολιτών για την οικογένεια που ζει σε αυτοκίνητο –VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ: Συγκινητική ανταπόκριση πολιτών για την οικογένεια που ζει σε αυτοκίνητο –VIDEO

Χαρακτηριστικό γνώρισμα του κυπριακού λαού, είναι η φιλανθρωπία και για ακόμα μια φορά δείξαμε την καλή πλευρά του χαρακτήρα μας, δίνοντας βοήθεια στην οικογένεια προσφύγων που ζούσε μέσα σε ένα αυτοκίνητο.

Μετά την δημοσίευση του θέματος από την εφημερίδα 'Φιλελεύθερος', ότι μια τετραμελής οικογένεια, με τρία ανήλικα παιδιά ζει μέσα σε ένα αυτοκίνητο, η ανταπόκριση του κόσμου για βοήθεια, ήταν συγκινητική.

Στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικός η Συντονίστρια Εθελοντικών Οργανώσεων, Νατάσα Γεωργίου, η οποία ενημέρωσε πως από τότε που η υπόθεση έχει δει το φως της δημοσιότητας, η τετραμελής οικογένεια δέχθηκε βοήθεια.

Συγκεκριμένα, πλέον η οικογένεια προσφύγων φιλοξενείται από άλλη οικογένεια στην Λευκωσία, όπου οι άνθρωποι είναι διατεθειμένοι να τους φιλοξενήσουν μέχρι να βρουν σπίτι για να ενοικιάσουν.

Μέσω μηνυμάτων, απλός κόσμος προσφέρθηκε να δώσει την δική του βοήθεια στην εν λόγω οικογένεια.

Δείτε στα πιο κάτω βίντεο όσα λέχθηκαν στην εκπομπή:

https://www.youtube.com/watch?v=23CBA_sv2eU&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=vu08a7xCA8A&feature=youtu.be

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Σε νέα συνέντευξή του, αυτή τη φορά στο αντιπολιτευόμενο πρακτορείο ειδήσεων ΑΝΚΑ, ο Ερσίν Τατάρ επανέλαβε ότι δεν τίθεται θέμα να συνεχίσει από το Κραν Μοντανά και υποστήριξε ότι το αίτημα για συνέχιση των διαπραγματεύσεων από το σημείο όπου είχαν διακοπεί δεν προήλθε από τον Γενικό Γραμματέα Γκουτέρες αλλά από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE