ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Καίγονται» οι «μαυροπράσινοι», καμία ανησυχία από την άλλη…

«Καίγονται» οι «μαυροπράσινοι», καμία ανησυχία από την άλλη…

Ντέρμπι «ενοίκων» μπορεί να χαρακτηριστεί η αναμέτρηση η ώρα 17:00 στο Μακάρειο Στάδιο μεταξύ Δόξας Κατωκοπιάς και Ολυμπιακού Λευκωσίας για την 6η αγωνιστική της β΄ φάσης του πρωταθλήματος για τον β΄ όμιλο.

Βέβαια, κακά τα ψέματα, η ομάδα που «καίγεται» περισσότερο για τους βαθμούς είναι αυτή του Ολυμπιακού Λευκωσίας, μιας και είναι στο τελευταίο σκαλί του ομίλου, όπου οδηγάει στη β΄ κατηγορία.

Με δεδομένο ότι απομένουν πέντε αγωνιστικές ο Ολυμπιακός, αν και ξεκίνησε να αποδεσμεύει και παίκτες, αντιλαμβανόμενος ότι είναι πάρα μα πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα για τη σωτηρία, θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό, απέναντι στη Δόξα Κατωκοπιάς, η οποία μακριά από άγχος και πίεση, θα παίξει ελεύθερα για να μπορέσει να διατηρήσει το κίνητρο κατάκτησης της πρωτιάς στον β΄ όμιλο, όπου έχει σήμερα με ένα βαθμό διαφορά από τον Ερμή Αραδίππου.

Λούκας Χ»  Λούκας από τη Δόξα και Βέσκο Μιχαήλοβιτς από τον Ολυμπιακό, θα χρησιμοποιήσουν ότι καλύτερο και καταλληλότερο έχουν στη διάθεση τους στο παιχνίδι για την ουσία.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top