«Καίγονται» οι «μαυροπράσινοι», καμία ανησυχία από την άλλη…

«Καίγονται» οι «μαυροπράσινοι», καμία ανησυχία από την άλλη…

Ντέρμπι «ενοίκων» μπορεί να χαρακτηριστεί η αναμέτρηση η ώρα 17:00 στο Μακάρειο Στάδιο μεταξύ Δόξας Κατωκοπιάς και Ολυμπιακού Λευκωσίας για την 6η αγωνιστική της β΄ φάσης του πρωταθλήματος για τον β΄ όμιλο.

Βέβαια, κακά τα ψέματα, η ομάδα που «καίγεται» περισσότερο για τους βαθμούς είναι αυτή του Ολυμπιακού Λευκωσίας, μιας και είναι στο τελευταίο σκαλί του ομίλου, όπου οδηγάει στη β΄ κατηγορία.

Με δεδομένο ότι απομένουν πέντε αγωνιστικές ο Ολυμπιακός, αν και ξεκίνησε να αποδεσμεύει και παίκτες, αντιλαμβανόμενος ότι είναι πάρα μα πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα για τη σωτηρία, θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό, απέναντι στη Δόξα Κατωκοπιάς, η οποία μακριά από άγχος και πίεση, θα παίξει ελεύθερα για να μπορέσει να διατηρήσει το κίνητρο κατάκτησης της πρωτιάς στον β΄ όμιλο, όπου έχει σήμερα με ένα βαθμό διαφορά από τον Ερμή Αραδίππου.

Λούκας Χ»  Λούκας από τη Δόξα και Βέσκο Μιχαήλοβιτς από τον Ολυμπιακό, θα χρησιμοποιήσουν ότι καλύτερο και καταλληλότερο έχουν στη διάθεση τους στο παιχνίδι για την ουσία.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ντου» Προέδρου στο ΓΝ Πάφου - Μήνυμα στήριξης προς τα Νοσοκομεία

«Ντου» Προέδρου στο ΓΝ Πάφου - Μήνυμα στήριξης προς τα Νοσοκομεία

Απροειδοποίητη επίσκεψη πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στέλνοντας το μήνυμα ότι η κυβέρνηση θα στηρίξει ακόμη περισσότερο τα Νοσοκομεία μας, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE