Πήγε για ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ γκολάρα ο Μπενίτεθ όμως ο Βάλε είπε ΟΧΙ! ΒΙΝΤΕΟ

Πήγε για ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ γκολάρα ο Μπενίτεθ όμως ο Βάλε είπε ΟΧΙ! ΒΙΝΤΕΟ

Πήγε να πέσει για λίγο ο ρυθμός του αγώνα αλλά ο Μπενίτεθ με ένα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ σουτ φρόντισε να «ξυπνήσει» τον κόσμο στις κερκίδες…

Στο 26ο λεπτό ο  Ντόσα Τζούνιορ έκανε την μακρινή μπαλιά προς την περιοχή του Απόλλωνα, η μπάλα κατέληξε στον Μπενίτεθ και πριν να σκάσει η μπάλα στο έδαφος ο δεύτερος έκανε το απευθείας βολέ.

Για κακή τύχη του επιθετικού των «γαλαζοκιτρίνων» αλλά και για καλή τύχη του Απόλλωνα, ο Μπρούνο Βάλε ήταν σε πλήρη ετοιμότητα και με ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ επέμβαση αποσόβησε τον κίνδυνο κρατώντας το μηδέν για την εστία του.

Ήταν μια απ τις λίγες αλλά πολύ ΚΑΛΕΣ φάσεις που καταγράψαμε στον αγώνα με τους δύο πρωταγωνιστές Μπενίτεθ και Βάλε να παίρνουν τα εύσημα.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE