Πατάει γκάζι για ΑΠΟΕΛ – Τα νέα από την πρωινή προπόνηση

Πατάει γκάζι για ΑΠΟΕΛ – Τα νέα από την πρωινή προπόνηση

Μετά το ισόπαλο ντέρμπι με την Ανόρθωση οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ βρέθηκαν στο βοηθητικό γήπεδο και άρχισαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ για τα ημιτελικά του κυπέλλου.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση όσοι αγωνίστηκαν στον χθεσινό (14/04) αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ανόρθωση έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι κανονική προπόνηση, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις κατοχής και παιχνίδι σε μικρούς χώρους.

Οι επόμενες δύο προπονήσεις με τις οποίες θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για τον 1ο ημιτελικό αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο το ΑΠΟΕΛ στο AEK ARENA (Τετάρτη 18/04, 19:00) θα είναι πρωινές.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία - «Αν προχωρήσει σε ενέργειες, η αντίδραση θα είναι ευρωπαϊκή»

Μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία - «Αν προχωρήσει σε ενέργειες, η αντίδραση θα είναι ευρωπαϊκή»

Αν προχωρήσει η Τουρκία σε οποιεσδήποτε ενέργειες, η αντίδραση θα πρέπει να είναι ευρωπαϊκή, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ερωτηθείς για τις ενέργειες της Τουρκίας σε σχέση με το δόγμα της περί «γαλάζιας πατρίδας».

BEST OF TOTHEMAONLINE