ΕΛΛΑΔΑ

Κρατούμενος πιάστηκε με δύο μπουκάλια σαμπουάν γεμάτα...χασίς

Κρατούμενος πιάστηκε με δύο μπουκάλια σαμπουάν γεμάτα...χασίς

Εξονυχιστική έρευνα διενεργείται για να εξακριβωθεί με ποιον τρόπο έφτασαν στα χέρια ενός Ρουμάνου κρατούμενου που μετήχθη από τον Κορυδαλλό στις φυλακές Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα δυο μπουκάλια με σαμπουάν που ήταν γεμάτα με εκατοντάδες συσκευασίες... χασίς!

Ο 64χρονος αλλοδαπός είχε συλληφθεί με ένταλμα σύλληψης και προσωρινής κράτησης του 4ου Ανακριτικού Τμήματος Ναρκωτικών του Πρωτοδικείου Αθηνών, για διακίνηση ναρκωτικών και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. Μετά την απολογία του, διατάχθηκε ο εγκλεισμός του στις φυλακές Αγίου Στεφάνου κι έτσι πήρε τις αποσκευές του από τον Κορυδαλλό, όπου υποτίθεται ότι έγινε έλεγχος.

Όμως, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών δέχθηκαν πληροφορίες ότι ο Ρουμάνος είχε καταφέρει να «περάσει» κρυφά ναρκωτικά και, μόλις έφτασε στην Πάτρα, «ξεσκόνισαν τα πράγματά του με τη βοήθεια αστυνομικών του τμήματος Μεταγωγών. Έτσι, μέσα σε δύο μπουκάλια σαμπουάν που μετέφερε, ανακάλυψαν κρυμμένες όχι μια ή δυο αλλά… 147 συσκευασίες 260,7 γραμμάρια και άλλη μια με 164 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης!

Ο 64χρονος συνελήφθη εκ νέου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εισαγωγή ναρκωτικών σε σωφρονιστικό κατάστημα σε βαθμό κακουργήματος, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν προμηθεύτηκε τα «σαμπουάν» στον Κορυδαλλό και για ποιο λόγο δεν εντοπίστηκαν, ή αυτό συνέβη κατά την διάρκεια της διαδρομής προς την Πάτρα χωρίς να το αντιληφθούν οι αστυνομικοί που τον συνόδευαν.

Από Protothema.gr 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top