ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά την ζέστη έρχονται βροχές

Μετά την ζέστη έρχονται βροχές

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη κατά διαστήµατα µέχρι το βράδυ της Παρασκευής (20/4).

Το απόγευµα της Τετάρτης (18/4) ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι, ασθενείς, 3 µποφόρ και παροδικά στα δυτικά µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη (19/4) θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 31 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 25 στα υπόλοιπα παράλια και στους 23 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή (20/4) και το Σάββατο (21/4) παροδικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή, ενώ το Σάββατο δεν αποκλείεται και µεµονωµένη καταιγίδα.

Την Κυριακή (22/4) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά πτώση µέχρι το Σάββατο και µικρή άνοδο την Κυριακή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top