ΠΑΦΟΣ: 29χρονη συνελήφθη για κλοπή χρυσαφικών - Καταζητείται η συνεργός

ΠΑΦΟΣ: 29χρονη συνελήφθη για κλοπή χρυσαφικών - Καταζητείται η συνεργός

Στην σύλληψη μιας γυναίκας ηλικίας 29 ετών προχώρησε την Πέμπτη (19/4) το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής κατοικίας με λεία χρυσαφικά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε από ιδιοκτήτρια κατοικίας ηλικίας 50 ετών στις 18 του Απρίλη ότι δύο γυναίκες εισήλθαν στην οικία της και απέσπασαν χρυσαφικά.

Τις δύο γυναίκες εντόπισε ο γαμπρός της 50χρονης , ο οποίος καταδίωξε τη μία εκ των δύο και κατάφερε να της αποσπάσει μέρος της περιουσίας που κλάπηκε. Ωστόσο οι δύο γυναίκες κατάφεραν να διαφύγουν.

Μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου μετέβησαν στη σκηνή και από επιτόπιες εξετάσεις που διενήργησαν διαφάνηκε πως από την κατοικία κλάπηκαν χρυσαφικά, που δεν εντοπίστηκαν, συνολικής αξίας 1.468 ευρώ.

Η σύλληψη της μίας εκ των δύο γυναικών έγινε την Πέμπτη στις 19:15 βάσει δικαστικού εντάλματος σύλληψης.

Ανακρινόμενη ομολόγησε την διάπραξη των πιο πάνω αδικημάτων. Για την δεύτερη γυναίκα που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE