ΠΑΦΟΣ: Βρέθηκε το κλοπιμαίο αυτοκίνητο ένα 24ώρο αργότερα

ΠΑΦΟΣ: Βρέθηκε το κλοπιμαίο αυτοκίνητο ένα 24ώρο αργότερα

Εντοπισμός κλοπιμαίου οχήματος στον Μούταλο.

Εντοπίστηκε στην περιοχή Μουτάλου το όχημα την κλοπή του οποίου είχε καταγγείλει χθες στην Πάφο ο ιδιοκτήτης του .

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε χθες στις 20:10 το βράδυ από ιδιοκτήτη οχήματος από την Συρία ότι άγνωστοι απέσπασαν το διπλοκάμπινο αυτοκίνητο ενώ το είχε σταθμευμένο στο χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας που διαμένει στην Πάφο, αξίας περίπου 2 χιλιάδων ευρώ.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στην σκηνή για εξετάσεις.

Σύμφωνα με περαιτέρω εξετάσεις που διενεργήθηκαν, εντοπίστηκε το κλοπιμαίο όχημα σε χώρο στάθμευσης στο Μούταλο δίπλα από την περιοχή του Μιναρέ.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE