ΠΑΦΟΣ: Βρέθηκε το κλοπιμαίο αυτοκίνητο ένα 24ώρο αργότερα

ΠΑΦΟΣ: Βρέθηκε το κλοπιμαίο αυτοκίνητο ένα 24ώρο αργότερα

Εντοπισμός κλοπιμαίου οχήματος στον Μούταλο.

Εντοπίστηκε στην περιοχή Μουτάλου το όχημα την κλοπή του οποίου είχε καταγγείλει χθες στην Πάφο ο ιδιοκτήτης του .

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε χθες στις 20:10 το βράδυ από ιδιοκτήτη οχήματος από την Συρία ότι άγνωστοι απέσπασαν το διπλοκάμπινο αυτοκίνητο ενώ το είχε σταθμευμένο στο χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας που διαμένει στην Πάφο, αξίας περίπου 2 χιλιάδων ευρώ.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στην σκηνή για εξετάσεις.

Σύμφωνα με περαιτέρω εξετάσεις που διενεργήθηκαν, εντοπίστηκε το κλοπιμαίο όχημα σε χώρο στάθμευσης στο Μούταλο δίπλα από την περιοχή του Μιναρέ.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

H πραγματοποίηση της Διάσκεψης των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, την 1η Δεκεμβρίου 2025, αποτελεί μια στιγμή ιδιαίτερης πολιτικής σημασίας για τη χώρα μας, καθώς εντάσσεται στην τελική προετοιμασία ενόψει της ανάληψης της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το 2026 και σηματοδοτεί την αναγνώριση του ρόλου και της συμβολής της Κυπριακής Δημοκρατίας στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE