Τους θέλουν ήρεμους… Στοίχημα να έχουν το γνωστό μέταλλο…

Τους θέλουν ήρεμους… Στοίχημα να έχουν το γνωστό μέταλλο…

Έχουν τον επαναληπτικό με την Πάφο την Τετάρτη, που θα είναι τυπικής διαδικασίας, αφού έκαναν όλη τη δουλειά την περασμένη εβδομάδα νικώντας στο Τσίρειο με 4-0. Στον Απόλλωνα ύστερα από τη χθεσινή επιτυχία πάνω στην Ανόρθωση, σκέφτονται το ντέρμπι της χρονιάς με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ. 

Παίζεται το πρωτάθλημα σε 90 λεπτά μέσα, στο κυανόλευκο στρατόπεδο ούτε που περνά από το μυαλό τους ότι θα χαθεί ο μεγάλος στόχος που έθεσαν στο ξεκίνημα της σεζόν. 

Διοίκηση και τεχνική ηγεσία θα δουλέψουν πολύ τις προσεχείς μέρες, για να πάει η ομάδα με ηρεμία και με αυτοπεποίθηση, ούτως ώστε να κάνει σωστά τη δουλειά της μέσα στην έδρα του συνδιεκδικητή της. 

Είναι σημαντικό να φανερώσει η ομάδα το πνεύμα του νικητή, αλλά και το γνωστό μέταλλο της πρωταγωνίστριας. Το οποίο «ξεδίπλωσαν» στον αγωνιστικό χώρο, στα πλείστα παιχνίδια του φετινού μαραθωνίου. 

Μπορεί η ομάδα να έχει πάρει τον αέρα του ΑΠΟΕΛ τα τελευταία τρία χρόνια (χάνοντας μόνο μια φορά στο Τσίρειο, πριν 3 μήνες), αλλά σε ένα ματς που θα κρίνει τα πάντα, επιβάλλεται οι παίχτες να μην παρουσιαστούν «πνιγμένοι» στο άγχος. 

Όπως συνέβη για παράδειγμα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ εκτός έδρας που γνώρισε ταπεινωτική ήττα με 3-0, αλλά και κατά το πρώτο ημίχρονο των δυο τελευταίων αγώνων, με ΑΕΛ και Ανόρθωση. 

Την Τετάρτη στην Πάφο, είναι δεδομένο ότι οι περισσότεροι βασικοί παίχτες θα μείνουν εκτός αποστολής ή στον πάγκο. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος Δημοσθένους: Στο κελί ο 51χρονος και ο πρώην ποδοσφαιριστής - Το DNA, οι κινήσεις με το κλοπιμαίο όχημα και τα κινητά των υπόπτων

Φόνος Δημοσθένους: Στο κελί ο 51χρονος και ο πρώην ποδοσφαιριστής - Το DNA, οι κινήσεις με το κλοπιμαίο όχημα και τα κινητά των υπόπτων

Δυο πρόσωπα καταζητούνται σε σχέση με την δολοφονία του 49χρονου Σταύρου Δημοσθένους, όπως αναφέρθηκε τη Δευτέρα στο δικαστήριο, κατά την διαδικασία προσαγωγής 51χρονου υπόπτου και την ανανέωση του διατάγματος κράτησης του 44χρονου, πρώτου ύποπτου και ιδιοκτήτη της μοτοσυκλέτας που χρησιμοποιήθηκε για τη διαφυγή των δραστών.

BEST OF TOTHEMAONLINE