ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε 38χρονο - Έκλεψε ολόκληρο κατάστημα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε 38χρονο - Έκλεψε ολόκληρο κατάστημα

Μεγάλη ποσότητα περιουσίας που πιστεύεται ότι είναι κλοπιμαία, εντοπίστηκε την Κυριακή (22/4) στη Λεμεσό, μετά τη σύλληψη 38χρονου, ο οποίος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διάρρηξης καταστήματος και κλοπής και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς.

Ο 38χρονος φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση διάρρηξης καταστήματος που διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 6-7 Μαρτίου, 2015 στη Λεμεσό, όπου κλάπηκαν δέκα τηλεοράσεις αξίας 4,255 ευρώ. 

Επίσης, φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς που διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 5-10 Ιανουαρίου, 2017, όπου προκλήθηκαν ζημιές ύψους 3,000 ευρώ σε τρία αυτοκίνητα ιδιοκτησία εταιρείας στη Λεμεσό.

Σε έρευνα που ακολούθησε τη σύλληψη του 38χρονου στην οικία του στη Λεμεσό, εντοπίστηκαν οκτώ τηλεοράσεις, έντεκα ηλεκτρονικοί υπολογιστές, δέκα ηχεία, επτά βιντεοκάμερες, ένα ψυγείο νερού, ένα μίξερ, καθώς και άλλα αντικείμενα τα οποία πιστεύεται ότι είναι κλοπιμαία.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Φλέγεται για πέμπτη μέρα η Μέση Ανατολή - Νεκρή 11χρονη από πτώση θραυσμάτων στο Κουβέιτ - «Χτυπήθηκαν» προξενείο των ΗΠΑ στο Ντουμπάι και βάση στο Κατάρ

LIVE: Φλέγεται για πέμπτη μέρα η Μέση Ανατολή - Νεκρή 11χρονη από πτώση θραυσμάτων στο Κουβέιτ - «Χτυπήθηκαν» προξενείο των ΗΠΑ στο Ντουμπάι και βάση στο Κατάρ

Στη δίνη του πολέμου βυθίζεται η Μέση Ανατολή, εγείροντας φόβους ότι η σύρραξη θα ξεφύγει σε περιφερειακό πόλεμο, με απρόβλεπτες διαστάσεις για τη σταθερότητα ορισμένων κρατών και τη διεθνή οικονομία. Το Ιράν έπληξε την πρεσβεία των ΗΠΑ στη Σαουδική Αραβία, με τον Ντόναλντ Τραμπ (Donald Trump) να προαναγγέλλει αντίποινα «θα ανταποδώσουμε σύντομα με νέο κύμα χτυπημάτων» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

BEST OF TOTHEMAONLINE