ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Τραμπουκισμοί από δύο άντρες έξω από το σπίτι 42χρονου

ΛΑΡΝΑΚΑ: Τραμπουκισμοί από δύο άντρες έξω από το σπίτι 42χρονου

Στη σύλληψη δύο προσώπων, ηλικίας 36 και 31 χρόνων, προχώρησαν τη Δευτέρα 23/4  μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία.

 

Σύμφωνα με την υπάρχουσα μαρτυρία, γύρω στις 22:35 της Κυριακής 22/4, ο 36χρονος μετέβηκε έξω από κατοικία 42χρονου, στην επαρχία Λάρνακας, όπου προκάλεσε κακόβουλη ζημιά σε δύο εξωτερικά τζάμια της οικίας, καθώς και στον ανεμοθώρακα και τζάμι του αυτοκινήτου του 42χρονου. Ο 36χρονος φέρεται να συνοδευόταν από τον 31χρονο και ακόμη ένα άντρα.

Στη συνέχεια, γύρω στις 11.15 το βράδυ, ο 36χρονος φέρεται να επέστρεψε και να έθεσε πυρκαγιά κακόβουλα στο σταθμευμένο αυτοκίνητο του 42χρονου και να προκάλεσε κακόβουλη ζημιά σε τηλεόραση εντός του σαλονιού της οικίας του τελευταίου. Ο 36χρονος συνοδευόταν από τον τρίτο άντρα που βρισκόταν μαζί του προηγουμένως.

Την πυρκαγιά, η οποία προκάλεσε ζημιές στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, κατέσβησαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Οι 36χρονος και 31χρονος συνελήφθησαν από μέλη της Αστυνομίας, γύρω στις 12.00 το μεσημέρι της Δευτέρας 23/4, βάσει Δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αθηένου διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top