ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΓΩΝΙΑ και για αυτή την «μάχη» στο Α’ γκρούπ!

ΑΓΩΝΙΑ και για αυτή την «μάχη» στο Α’ γκρούπ!

Εκτός από τον τίτλο και την μάχη της Ευρώπης υπάρχει ακόμη ένα ανοιχτό μέτωπο…

Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος η αγωνία για τον τελικό πρωταθλητή καλά κρατεί με τον Απόλλωνα (1η θέση) και τον ΑΠΟΕΛ (2η θέση) να είναι οι δύο ομάδες που θα τα δώσουν όλα στις τρεις τελευταίες στροφές για να στεφθούν πρωταθλήτριες.

Φυσικά εκτός από την κατάκτηση της βαρύτιμης κούπας μαίνεται άλλη μια «μάχη» στο πρωτάθλημα κι αναφερόμαστε φυσικά σε αυτή του πρώτου σκόρερ και την κατάκτηση του «Χρυσού» παπουτσιού.

Η απουσία του Φλοριάν Τολεμές από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ ελέω του τραυματισμού του έδωσε την ευκαιρία στον Άγγλο στράικερ της Ομόνοιας, Ματ Ντάρμπισαιαρ όχι μόνο να τον πλησιάσει αλλά και να τον πιάσει στην κορυφή.

Στο ματς με την ΑΕΛ ο «killer» της Ομόνοιας πέτυχε το μοναδικό γκολ της ομάδας του έφτασε τα 21 τέρματα έπιασε τον Γάλλο στράικερ στην κορυφή και βάζει για τα καλά «φωτιά» και σε αυτή την κόντρα.

Ο Τολεμές ο οποίος μέχρι πρότινος απολάμβανε την μοναξιά στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ έχει πλέον συγκάτοικο και ξέρει πολύ καλά ότι για να πάρει αυτός την διάκριση θα πρέπει άμεσα να επανέλθει στην δουλειά που ήξερε πολύ καλά να κάνει πριν τραυματιστεί δηλαδή… το σκοράρισμα.

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ έδωσε φανέλα βασικού στον Γάλλο επιθετικό, όμως στο δεύτερο ημίχρονο αντικαταστάθηκε και έτσι η πρώτη ευκαιρία για να βρεθεί πάλι μόνος στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ χάθηκε.

Πως έχουν τα δεδομένα με τον Ματ Ντάρμπισαιρ και Φλοριάν Τολεμές;

Ο Φλοριάν Τολεμές επέστρεψε από τραυματισμό και με την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση φαίνεται ότι ακόμη ψάχνει τα πατήματα. Σίγουρα στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές που απομένουν ο Γάλλος θα πρέπει να τα δώσει όλα έτσι ώστε να επανέλθει στο σκοράρισμα και να θέσει τις βάσεις για το «χρυσό» παπούτσι αλλά και να βοηθήσει την ομάδα του στην μάχη για έξοδο στην Ευρώπη.

Όσον αφορά τον Ντάρμπισαιρ, ο επιθετικός της Λευκωσιάτικης ομάδας μοιάζει σαν την καλαμιά στον κάμπο μέσα στην ομάδα του. Οι επιδόσεις και τα αποτελέσματα των «τριφυλλόφορων» δεν είναι και τα καλύτερα με τον Άγγλο φορ να καλείται από μόνος του να κάνει μια τεράστια προσπάθεια να πετύχει κάποιο/α γκολ αν θέλει να θέσει εαυτό για την μεγάλη διάκριση.

Πάντως με τα δεδομένα που έχουμε αυτή την στιγμή ενώπιον μας η «κόντρα» ανάμεσα στους δύο επιθετικούς θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ και μέχρι ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΗΣ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top