ΦΟΝΟΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Εκδορές στο σώμα του 33χρονου – Συμπίπτουν με την ημερομηνία του εγκλήματος

ΦΟΝΟΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Εκδορές στο σώμα του 33χρονου – Συμπίπτουν με την ημερομηνία του εγκλήματος

Εκδορές φέρει στο σώμα του ο 33χρονος ύποπτος, οι οποίες φέρονται να έγιναν μεταξύ 5-7 ημερών.

Συγκεκριμένα, ο 33χρονος ύποπτος, εξετάστηκε από ιατροδικαστή και διαπιστώθηκε ότι φέρει εκδορές που χρονολογούνται από 5 μέχρι 7 ημέρες.

Θυμίζουμε ότι το έγκλημα διαπράχθηκε την Πέμπτη 19 Απριλίου (σ.σ. 7 ημέρες από σήμερα 26/4). 

Στο Δικαστήριο, ανακρινόμενος ο 33χρονος, υπενθυμίζουμε πως είπε ότι το έγκλημα σχεδιαζόταν τα τελευταία πέντε χρόνια, ότι ξέρει τα κίνητρα και θα τα καταθέσει όλα.

Ο ύποπτος φέρεται να είπε στους δικούς του ότι «αύριο θα είμαι πλούσιος και θα αγοράσω όλα τα σπίτια δαμαί» και ότι θα πάει να κάνει μια «σίγουρη δουλειά».

Υπογράμμισε ότι έχει άνθρωπο μέσα στο σπίτι.

Στο Δικαστήριο ειπώθηκε επίσης ότι ο ύποπτος συνδέθηκε μέσω DNA με δύο τεκμήρια που βρέθηκαν στο σπίτι, ενώ λόγος έγινε για ζεύγος παπουτσιών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε την πρόταση των έξι σημείων για τη Γάζα στη Σύνοδο MED9 - Συζητήθηκε η κατάσταση στη Μέση Ανατολή

ΠτΔ: Παρουσίασε την πρόταση των έξι σημείων για τη Γάζα στη Σύνοδο MED9 - Συζητήθηκε η κατάσταση στη Μέση Ανατολή

Στον ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας στην προσπάθεια για αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις εργασίες της Συνόδου MED9 που πραγματοποιούνται στη Σλοβενία, προβαίνοντας, παράλληλα, σε παρουσίαση της πρότασης έξι σημείων της Κυπριακής Δημοκρατίας στους πυλώνες της ασφάλειας, της ανθρωπιστικής βοήθειας και της ανοικοδόμησης της Γάζας, στη βάση και του σχεδίου του Προέδρου των ΗΠΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE