ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Γνώριζε τα θύματα από το 2012 ο 33χρονος – Υπήρχε ανοιχτό παράθυρο

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Γνώριζε τα θύματα από το 2012 ο 33χρονος – Υπήρχε ανοιχτό παράθυρο

Αρκετές ανατροπές προέκυψαν στην υπόθεση του διπλού φονικού στον Στρόβολο, ύστερα από την κατάθεση του 33χρονου ύποπτου ενώπιον δικαστηρίου την Πέμπτη (26/4).

Ο ύποπτος, στην κατάθεσή του ανάφερε ότι γνώριζε τα θύματα και το σπίτι από το 2012 όταν ο ίδιος είχε βρεθεί εκεί για να επιδιορθώσει παράθυρα της οικίας.

Ο 33χρονος θυμίζουμε ότι, εξετάστηκε από ιατροδικαστή και διαπιστώθηκε ότι φέρει εκδορές που χρονολογούνται από 5 μέχρι 7 ημέρες.

Ο ύποπτος φέρεται να είπε στους δικούς του ότι «αύριο θα είμαι πλούσιος και θα αγοράσω όλα τα σπίτια δαμαί» και ότι θα πάει να κάνει μια «σίγουρη δουλειά», ενώ ανάφερε ότι είχε μάλιστα άνθρωπο μέσα στο σπίτι. 

Στο Δικαστήριο ειπώθηκε ακόμα ότι ο ύποπτος συνδέθηκε μέσω DNA με δύο τεκμήρια που βρέθηκαν στο σπίτι, ενώ λόγος έγινε για ζεύγος παπουτσιών, τα οποία ο 33χρονος επιβεβαίωσε ότι είναι δικά του.

Να σημειωθεί πως, ο 15χρονος αναμένεται να κληθεί να αναγνωρίσει τον 33χρονο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Έτοιμος να τους κάψει ο 33χρονος - Τον βλέπει ο 15χρονος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη, αμέσως μετά τη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον κατοχικό ηγέτη, ότι δηλαδή «δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα. Η προσέγγιση γιαβάς-γιαβάς στο κυπριακό δεν αποδίδει», περικλείει αυτό το οποίο γνωρίζουμε ήδη. Ότι δηλαδή στόχος του Ερσίν Τατάρ, είναι το ροκάνισμα του χρόνου, μέχρι την επόμενη διάσκεψη της Γενεύης, που εκεί πλέον, τα πράγματα δεν προδιαγράφονται ευοίωνα, σε ότι αφορά το αποτέλεσμα.