Έξι εκατ. ευρώ η επένδυση – Ενημερώνονται οι κάτοικοι Άχνας για το πάρκο κροκοδείλων

Έξι εκατ. ευρώ η επένδυση – Ενημερώνονται οι κάτοικοι Άχνας για το πάρκο κροκοδείλων

Πόσοι κροκόδειλοι θα μεταφερθούν στην Κύπρο, τι προνοεί η επένδυση, ποια τα οφέλη για την κοινότητα και ποια τα μέτρα ασφαλείας για αποτροπή απόδρασης τους.

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Άχνας άναψε το πράσινο φως στους Ισραηλινούς για την κατασκευή πάρκου κροκοδείλων στην περιοχή, ωστόσο, η επιτροπή Περιβάλλοντος φέρνει το θέμα εκτάκτως στη Βουλή και ζητά την παρουσία του κοινοτικού συμβουλίου αλλά και της ισραηλινής εταιρείας.

Ενώπιον της επιτροπής Περιβάλλοντος θα παρευρεθεί το κοινοτικό συμβούλιο Άχνας αλλά και η εν εταιρεία TSA CROCOPARK LTD, με σκοπό να παύσουν της οποιεσδήποτε αντιδράσεις και ανησυχίες που εξέφρασαν οι Οικολόγοι αλλά και η Επίτροπος Περιβάλλοντος σχετικά με την κατασκευή πάρκου κροκοδείλων στα όρια της κοινότητας.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανάσταση στο καθήκον: Οι «αφανείς ήρωες» που θυσιάζουν το δικό τους Πάσχα για τη δική μας ασφάλεια

Ανάσταση στο καθήκον: Οι «αφανείς ήρωες» που θυσιάζουν το δικό τους Πάσχα για τη δική μας ασφάλεια

Την ώρα που οι καμπάνες ηχούν χαρμόσυνα σε κάθε γωνιά της Κύπρου και οι οικογένειες συγκεντρώνονται γύρω από τις εκκλησίες ή το γιορτινό τραπέζι, μια άλλη κατηγορία ανθρώπων βιώνει το Άγιο Φως μέσα από τη στολή και την ευθύνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE