ΑΘΗΝΑ: Τον μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου μέσα στο σπίτι του

ΑΘΗΝΑ: Τον μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου μέσα στο σπίτι του

Νεκρό βρήκε η σύζυγός του έναν 33χρονο Πακιστανό στο σπίτι τους στον Ασπρόπυργο. Σύμφωνα με τη γυναίκα, πιθανοί δράστες είναι ομοεθνείς του με τους οποίους είχε οικονομικές διαφορές

Άγριο έγκλημα το βράδυ του Σαββάτου (28/04) μέσα σε σπίτι στην θέση Σοφό Ασπροπύργου. Θύμα είναι ένας 33χρονος Πακιστανός που τον βρήκε νεκρό στο σπίτι τους η σύζυγός του και μάλιστα μέσα σε μία λίμνη αίματος καθώς είχε δεχτεί βαθιά τραύματα από μαχαίρι στον λαιμό.

Η ίδια σε κατάσταση σοκ κάλεσε την Αστυνομία και υπέδειξε ως πιθανούς δράστες ομοεθνείς του με τους οποίους προέκυψε από την ίδια και από την περαιτέρω έρευνα, πως είχε οικονομικές διαφορές και τους οποίους αναζητά το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ουκρανικό - Ζελένσκι: «Εντός δέκα ημερών» η επισημοποίηση των εγγυήσεων ασφαλείας από τη Δύση

Ουκρανικό - Ζελένσκι: «Εντός δέκα ημερών» η επισημοποίηση των εγγυήσεων ασφαλείας από τη Δύση

Οι δυτικοί σύμμαχοι του Κιέβου σκοπεύουν να επισημοποιήσουν «εντός δέκα ημερών» τις εγγυήσεις ασφαλείας που θα παρέχουν στην Ουκρανία για να προληφθεί οποιαδήποτε νέα ρωσική επίθεση στη χώρα σε περίπτωση που υπογράψει συμφωνία ειρήνης με τη Μόσχα, δήλωσε στην Ουάσιγκτον ο ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι (φωτογραφία, επάνω, από το Reuters/Alexander Drago).

BEST OF TOTHEMAONLINE