ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: 37χρονος 'πετούσε' στον αυτοκινητόδρομο

ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: 37χρονος 'πετούσε' στον αυτοκινητόδρομο

Μέλη του ΟΠΟΔ Αρχηγείου, ανέκοψαν το βράδυ της Κυριακής (29/4) στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, 37χρονο, ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητό του, με ταχύτητα 228 χιλιόμετρα αντί 100, καθώς επίσης και χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας.

Ο οδηγός και το όχημα, μεταφέρθηκαν σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου ο 37χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς για τα τροχαία αδικήματα και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωριού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θετικός ο Μερτς σε πρόταση ΠτΔ για συμβολή Γερμανίας σε προσπάθεια στο Κυπριακό κατά την Προεδρία ΕΕ

Θετικός ο Μερτς σε πρόταση ΠτΔ για συμβολή Γερμανίας σε προσπάθεια στο Κυπριακό κατά την Προεδρία ΕΕ

Θετική ήταν η ανταπόκριση του Γερμανού Καγκελαρίου Φρίντριχ Μερτς σε συγκεκριμένη πρόταση που υπέβαλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης για συμβολή της Γερμανίας σε μια προσπάθεια που θα αφορά το Κυπριακό κατά την Κυπριακή Προεδρία ΕΕ.