Το μήνυμα Πετρίδη για τον τίτλο – «ένα ακόμα ομαδικό άθλημα…»

Το μήνυμα Πετρίδη για τον τίτλο – «ένα ακόμα ομαδικό άθλημα…»

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ έστειλε συγχαρητήρια στην ομάδα Φούτσαλ των «γαλαζοκιτρίνων» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και εξέφρασε την ικανοποίηση της που ένα ακόμα άθλημα βάφεται «γαλαζοκίτρινο».

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα Futsal του ΑΠΟΕΛ, για τον 4ο τίτλο Πρωταθλήματος, τα τελευταία 5 χρόνια. Ένα ακόμα ομαδικό άθλημα βάφεται σε γαλαζοκίτρινα χρώματα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.