ΛΑΡΝΑΚΑ: Χάθηκαν τα ίχνη της κ. Ελένης- Ζητά τη βοήθεια του κοινού η Αστυνομία- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Χάθηκαν τα ίχνη της κ. Ελένης- Ζητά τη βοήθεια του κοινού η Αστυνομία- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι ελλείπει από σήμερα Παρασκευή (4/5) τα ξημερώματα από το σπίτι της στη Λάρνακα, η Ελένη Κούπφερ, 66 ετών.

Η ελλείπουσα περιγράφεται ως ύψους 1.60 μ. περίπου, μέτριας σωματικής διάπλασης, με κόκκινα μαλλιά και γυαλιά μυωπίας. Κατά το χρόνο εξαφάνισης της φορούσε φόρεμα (με λουλούδια), ενώ διακινείται με αυτοκίνητο μάρκας Mazda Familia, άσπρου χρώματος, με αριθμούς εγγραφής ΗΚΝ 437.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη 1460 ή ηλεκτρονικά μέσω της «Κατηγορίας Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Κόστα: Κυπριακό, Τουρκία και ευρωπαϊκός προϋπολογισμός

Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Κόστα: Κυπριακό, Τουρκία και ευρωπαϊκός προϋπολογισμός

Στα θέματα που θα απασχολήσουν την αυριανή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου αναφέρθηκε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.