ΦΩΤΙΑ-ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΜΙΘΙΑ: Μόλις που γλύτωσε γυναίκα με το 10χρονο παιδί της – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΦΩΤΙΑ-ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΜΙΘΙΑ: Μόλις που γλύτωσε γυναίκα με το 10χρονο παιδί της – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Παραλίγο να μην ήταν μόνο υλικές οι ζημιές της πυρκαγιάς που κατέστρεψε ολοσχερώς καφετέρια στην Κοκκινοτριμιθιά τα ξημερώματα της Δευτέρας (7/5).

Και τούτο γιατί όπως πληροφορείται το ThemaOnline, γυναίκα που έμενε ακριβώς πάνω από την καφετέρια, κατάφερε να βγει από το διαμέρισμα πριν επεκταθεί η πυρκαγιά.

Μάλιστα, διέμενε εκεί με το 10χρονο παιδί της, μαζί με το οποίο βγήκε στον δρόμο στις 4:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας (7/5).

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, το ένα από τα οχήματα που κάηκαν ανήκει στη γυναίκα και το άλλο στο μαγαζί που καταστράφηκε ολοσχερώς.

Πυροσβεστική και Αστυνομία συνεχίζουν τις έρευνες.

Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν ζημιές και σε κατάστημα που βρίσκεται δίπλα από την καφετέρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο πανικός στο ΑΚΕΛ για τις διαρροές προς ΑΛΜΑ, το παρασκήνιο φωτιά πριν τις κάλπες και το παράθυρο Οδυσσέα προς Στεφάνου

Ο πανικός στο ΑΚΕΛ για τις διαρροές προς ΑΛΜΑ, το παρασκήνιο φωτιά πριν τις κάλπες και το παράθυρο Οδυσσέα προς Στεφάνου

Δέκα ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό μυρίζει ήδη… μπαρούτι. Οι βουλευτικές εκλογές δεν εξελίσσονται πλέον μόνο σε μάχη ποσοστών και εδρών, αλλά σε ένα σύνθετο πολιτικό θρίλερ εξουσίας, συμμαχιών και παρασκηνίου, με το βλέμμα πολλών να στρέφεται ήδη στην επόμενη ημέρα και κυρίως στη μάχη για την Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE