ΦΩΤΙΑ-ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΜΙΘΙΑ: Μόλις που γλύτωσε γυναίκα με το 10χρονο παιδί της – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΦΩΤΙΑ-ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΜΙΘΙΑ: Μόλις που γλύτωσε γυναίκα με το 10χρονο παιδί της – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Παραλίγο να μην ήταν μόνο υλικές οι ζημιές της πυρκαγιάς που κατέστρεψε ολοσχερώς καφετέρια στην Κοκκινοτριμιθιά τα ξημερώματα της Δευτέρας (7/5).

Και τούτο γιατί όπως πληροφορείται το ThemaOnline, γυναίκα που έμενε ακριβώς πάνω από την καφετέρια, κατάφερε να βγει από το διαμέρισμα πριν επεκταθεί η πυρκαγιά.

Μάλιστα, διέμενε εκεί με το 10χρονο παιδί της, μαζί με το οποίο βγήκε στον δρόμο στις 4:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας (7/5).

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, το ένα από τα οχήματα που κάηκαν ανήκει στη γυναίκα και το άλλο στο μαγαζί που καταστράφηκε ολοσχερώς.

Πυροσβεστική και Αστυνομία συνεχίζουν τις έρευνες.

Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν ζημιές και σε κατάστημα που βρίσκεται δίπλα από την καφετέρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναβάλλεται η επίσκεψη Μελόνι λόγω του σοβαρού περιστατικού με τραυματισμό πεζών στη Modena

Αναβάλλεται η επίσκεψη Μελόνι λόγω του σοβαρού περιστατικού με τραυματισμό πεζών στη Modena

Η προγραμματισμένη για σήμερα επίσκεψη της Πρωθυπουργού της Ιταλίας κας Giorgia Meloni, στην Κύπρο αναβάλλεται, λόγω της ανάγκης άμεσης επιστροφής της στην Ιταλία. μετά το σοβαρότατο περιστατικό που σημειώθηκε στη Modena, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό πολιτών. 

BEST OF TOTHEMAONLINE