ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Επικίνδυνοι δρόμοι λόγω βροχόπτωσης - Χώματα και πέτρες

ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Επικίνδυνοι δρόμοι λόγω βροχόπτωσης - Χώματα και πέτρες

Κατά μήκος των δρόμων Ασγάτας – Βάσας, Βάσας – Σανίδας και Σανίδας – Κελλακίου, εξακολουθούν την Πέμπτη (10/5), να βρίσκονται όγκοι χώματος και πέτρες στο οδόστρωμα, μετά από κατολισθήσεις που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της έντονης βροχόπτωσης στην επαρχία Λεμεσού.

Συνεργεία των Αρμόδιων τοπικών Αρχών και της Επαρχιακής Διοίκησης Λεμεσού ανέλαβαν τον καθαρισμό των δρόμων.

Καλούνται οι οδηγοί που διακινούνται στις πιο πάνω περιοχές να οδηγούν τα οχήματα τους με ασφαλή χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να παρέχουν προτεραιότητα στα εξ αντιθέτου ερχόμενα οχήματα όπου χρειαστεί.

Στις κυριότερες αρτηρίες του υπόλοιπου οδικού δικτύου δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα.

Προτρέπονται όσοι θα διακινηθούν στους δρόμους να τηρούν πάντοτε τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και να συμμορφώνονται με τα σήματα Τροχαίας.

Επίσης, συνιστάται ιδιαίτερη προσοχή στους οδηγούς προς αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE