ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Επικίνδυνοι δρόμοι λόγω βροχόπτωσης - Χώματα και πέτρες

ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Επικίνδυνοι δρόμοι λόγω βροχόπτωσης - Χώματα και πέτρες

Κατά μήκος των δρόμων Ασγάτας – Βάσας, Βάσας – Σανίδας και Σανίδας – Κελλακίου, εξακολουθούν την Πέμπτη (10/5), να βρίσκονται όγκοι χώματος και πέτρες στο οδόστρωμα, μετά από κατολισθήσεις που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της έντονης βροχόπτωσης στην επαρχία Λεμεσού.

Συνεργεία των Αρμόδιων τοπικών Αρχών και της Επαρχιακής Διοίκησης Λεμεσού ανέλαβαν τον καθαρισμό των δρόμων.

Καλούνται οι οδηγοί που διακινούνται στις πιο πάνω περιοχές να οδηγούν τα οχήματα τους με ασφαλή χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να παρέχουν προτεραιότητα στα εξ αντιθέτου ερχόμενα οχήματα όπου χρειαστεί.

Στις κυριότερες αρτηρίες του υπόλοιπου οδικού δικτύου δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα.

Προτρέπονται όσοι θα διακινηθούν στους δρόμους να τηρούν πάντοτε τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και να συμμορφώνονται με τα σήματα Τροχαίας.

Επίσης, συνιστάται ιδιαίτερη προσοχή στους οδηγούς προς αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έρχεται νέο στεγαστικό σχέδιο από την Κυβέρνηση - Ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι

ΠτΔ: Έρχεται νέο στεγαστικό σχέδιο από την Κυβέρνηση - Ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι

Ένα νέο στεγαστικό σχέδιο, προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες των κατοίκων των ορεινών κοινοτήτων, αναμένεται να ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ημέρες η Κυβέρνηση, όπως αποκάλυψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE