ΛΕΜΕΣΟΣ: Όχημα κατέληξε σε χαντάκι – Διερχόμενοι οδηγοί έκαναν απεγκλωβισμό

ΛΕΜΕΣΟΣ: Όχημα κατέληξε σε χαντάκι – Διερχόμενοι οδηγοί έκαναν απεγκλωβισμό

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (10/05) στον δρόμο Λεμεσού- Πλατρών στο ύψος του Βατί.

Το ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 08:00 το πρωί. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, δυο οχήματα που έρχονταν εξ αντιθέτου συγκρουστήκαν μετωπικά.

Από τη σύγκρουση το ένα όχημα ανατράπηκε και κατέληξε σε χαντάκι, ενώ οι οδηγοί και των δυο οχημάτων εγκλωβίστηκαν στα οχήματα τους.

Αμέσως, διερχόμενοι οδηγοί που βρέθηκαν στην σκηνή, απεγκλώβισαν και τα δυο πρόσωπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για άντρα και γυναίκα οδηγό. Τα δυο πρόσωπα μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Όπως μας αναφέρθηκε, δεν υπέστησαν σοβαρούς τραυματισμούς. Τα ακριβή αίτια του τροχαίου διερευνώνται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Σε μια περίοδο όπου οι ισορροπίες στο Κυπριακό παραμένουν εύθραυστες, η Λευκωσία επιχειρεί να κρατήσει τη διαδικασία εντός θεσμικού πλαισίου και να αποτρέψει ερμηνείες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. Η δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτελεί σαφή μήνυμα προς όλα τα μέρη: το Κυπριακό δεν κινείται με ερμηνείες ούτε με αποσπασματικές ερμηνείες δηλώσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE