ΛΕΜΕΣΟΣ: Όχημα κατέληξε σε χαντάκι – Διερχόμενοι οδηγοί έκαναν απεγκλωβισμό

ΛΕΜΕΣΟΣ: Όχημα κατέληξε σε χαντάκι – Διερχόμενοι οδηγοί έκαναν απεγκλωβισμό

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (10/05) στον δρόμο Λεμεσού- Πλατρών στο ύψος του Βατί.

Το ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 08:00 το πρωί. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, δυο οχήματα που έρχονταν εξ αντιθέτου συγκρουστήκαν μετωπικά.

Από τη σύγκρουση το ένα όχημα ανατράπηκε και κατέληξε σε χαντάκι, ενώ οι οδηγοί και των δυο οχημάτων εγκλωβίστηκαν στα οχήματα τους.

Αμέσως, διερχόμενοι οδηγοί που βρέθηκαν στην σκηνή, απεγκλώβισαν και τα δυο πρόσωπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για άντρα και γυναίκα οδηγό. Τα δυο πρόσωπα μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Όπως μας αναφέρθηκε, δεν υπέστησαν σοβαρούς τραυματισμούς. Τα ακριβή αίτια του τροχαίου διερευνώνται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.