Προσοχή επικίνδυνος καταζητούμενος πέρασε από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Προσοχή επικίνδυνος καταζητούμενος πέρασε από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Γιλμάζ Γκιουμούς που δραπέτευσε την περασμένη Τρίτη από το νοσοκομείο της Κερύνειας, όπου είχε μεταφερθεί ενώ τελούσε υπό κράτηση, φέρεται να πέρασε στις ελεύθερες περιοχές.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο Γκιουμούς είχε παραπονεθεί για θέματα υγείας και μεταφέρθηκε από την «αστυνομική διεύθυνση» Κερύνειας όπου τελούσε υπό κράτηση στο νοσοκομείο Ακτσιτσέκ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE