ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΒΙΝΤΕΟ: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση Παπασταύρου – Τι όραμα έχει για το τριφύλλι!

ΒΙΝΤΕΟ: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση Παπασταύρου – Τι όραμα έχει για το τριφύλλι!

Ο υποψήφιος επενδυτής για την Ομόνοια και επιχειρηματίας, Σταύρος Παπασταύρου μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ.

Ο κ. Παπασταύρου μίλησε για πρώτη φορά σε ΜΜΕ σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στον Ανδρέα Γεωργιάδη.

Στη συνέντευξη του ο κ. Παπασταύρου μίλησε για το όραμα του, την πορεία των διαπραγματεύσεων αλλά και το πως προέκυψε το ενδιαφέρον του για την Ομόνοια.

Παράλληλα έστειλε μήνυμα προς τον κόσμο της Ομόνοιας και αποκάλυψε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα σχετικά με την πρόταση και το πλάνο του για την ομάδα της Λευκωσίας.

Δείτε στο βίντεο τι είπε:

 

 «Πριν 3 μήνες πάνω κάτω, με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν τι συμβαίνει στην Ομόνοια. Αρχίσαμε να μιλάμε και όσο μιλούσαμε είχα καταλάβει πόσο δύσκολη ήταν δεδομένη στιγμή.

Ήταν μια πρόκληση, δεν ήταν μόνο ως μια επένδυση που το έβλεπα, απλά θέλω να βοηθήσω τον κόσμο και το σωματείο να ανελιχθεί.

Αρχίσαμε πριν 2-3 μήνες, όλοι οι Ομονοιατες θέλουν τα καλό της ομάδας. Τα συμφέροντα και των δυο θα είναι καλό για όλους μας.
Ο σκοπός μας είναι να μπορέσει η Ομόνοια να πρωταγωνιστήσει. Η Ομόνοια είναι ο κόσμος της, η ιστορία, οι φίλαθλοι. Δεν θα αλλάξουμε την ιδεολογίας της ομάδας εμείς.

Γνωρίζω για την πρόταση του κ. Ρόη. Φάνηκε ότι του άρεσε η πρότασή μας γιατί είναι σαν αυτή που προτείναμε και ως ένα βήμα παρακάτω.

Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να πάει καλά η Ομόνοια. Σε όποιαδήποτε εταιρεία, πρέπει να πάει καλά για να ανέβουν οι μετοχές.

Είπαμε ότι μπορούμε να παραχωρήσουμε το 40%, αν υπάρχει περισσότερη ζήτηση γιατί όχι. Προτεραιότητα αυτή την περίοδο είναι η ομάδα. Αν στις 29 του Μάη βγει η απόφαση θα προχωρήσουμε. Θέλουμε τον κόσμο να είναι μαζί μας.

Οι πόρτες θα είναι για όλους ανοικτές, θέλουμε να μιλήσουμε σε όλους. Όραμά μου να γίνει ξανά βασίλισσα η Ομόνοια!»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top