Αστυνομία για σύλληψη γιατρών: Θα μπορούσε να αποφευχθεί η χρήση χειροπεδών

Αστυνομία για σύλληψη γιατρών: Θα μπορούσε να αποφευχθεί η χρήση χειροπεδών

Ανακοίνωση εξέδωσε η Αστυνομία αναφορικά με τη δημόσια συζήτηση που αναπτύσσεται τις τελευταίες ώρες, σε σχέση με τη διερεύνηση της υπόθεσης θανάτου του 10χρονου μαθητή στη Λάρνακα, η Αστυνομία αναφέρει ότι:

Η διερεύνηση της υπόθεσης διεξάγεται από την πρώτη στιγμή με πλήρη επαγγελματισμό και σοβαρότητα, μέσα στο αυστηρό πλαίσιο και τις εξουσίες που παρέχει ο Νόμος.

Όσον αφορά στο θέμα της χρήσης χειροπέδων κατά την προσαγωγή των δύο υπόπτων, στο Δικαστήριο, κρίνουμε ότι, στη συγκεκριμένη περίπτωση και λαμβάνοντας υπόψη όλα τα δεδομένα, αυτή θα μπορούσε να αποφευχθεί.

Παρ’ όλα αυτά η Αστυνομία παραμένει προσηλωμένη στη διερεύνηση αυτού του σοβαρού περιστατικού, χωρίς να αποπροσανατολίζεται από την ουσία της υπόθεσης, που αφορά στις συνθήκες θανάτου του 10χρονου αγοριού.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτικός σεισμός μετά το πόρισμα για το «Κράτος Μαφία» — «Δεν υπάρχει πλέον επιστροφή», διαμηνύει ο Μακάριος Δρουσιώτης

Πολιτικός σεισμός μετά το πόρισμα για το «Κράτος Μαφία» — «Δεν υπάρχει πλέον επιστροφή», διαμηνύει ο Μακάριος Δρουσιώτης

Τσουνάμι αντιδράσεων προκάλεσε η δημοσιοποίηση του πορίσματος της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για τις καταγγελίες του δημοσιογράφου Μακάριου Δρουσιώτη και όλα όσα αναφέρει στο βιβλίο του «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE