Επιμένουν οι γιατροί – Πέθανε ένα παιδί και τους ενόχλησε η ‘διαδικασία σύλληψης’ –VIDEO

Επιμένουν οι γιατροί – Πέθανε ένα παιδί και τους ενόχλησε η ‘διαδικασία σύλληψης’  –VIDEO

Επιμένουν στην θέση τους οι γιατροί, ότι η διαδικασία σύλληψης των δύο συναδέλφων τους που εξετάζεται σε βάρος τους ιατρική αμέλεια για τον θάνατο του 10χρονου Σταύρου δεν αρμόζει στους ίδιους. 

Συγκεκριμένα, στην δημοσιογραφική διάσκεψη που παρέθεσαν το πρωί της Τετάρτης (16/5) οι συντεχνίες των ιατρών του δημοσίου, έγινε αναφορά στις συλλήψεις των δύο γιατρών του Γεν. Νοσοκομείου Λάρνακας που συνελήφθησαν για την υπόθεση του θανάτου του 10χρονου Σταύρου. 

O πρόεδρος του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου Δρ. Πέτρος Αγαθαγγέλου, ανάφερε ότι ενόχλησε η διαδικασία σύλληψης των δύο συγκεκριμένων γιατρών. 

«Βεβαίως ενόχλησε η διαδικασία. Δεν απαιτούν οι γιατροί. Γιατί είμαστε και πολίτες της Δημοκρατίας, είμαστε υπόλογοι με τις πράξεις μας, με το ήθος μας, στα νόμιμα όργανα του κράτους, είμαστε και στην διάθεσή τους» ανάφερε ο Δρ. Αγαθαγγέλου. 

Επίσης, συνέχισε λέγοντας, «Παρ’ όλα ταύτα, υπάρχει και μια διαφοροποίηση. Δεν είναι όλα τα κακουργήματα πάνω στην ίδια βάση και στην ίδια διαδικασία. Συνεπώς, ενόχλησε η διαδικασία, η αντιμετώπιση μπορώ να πω και πολλές φορές μέσα σε αυτή τη διαδικασία, μπορεί να δίνει και την εντύπωση της προδίκασης ενός αποτελέσματος».   

«Γιατί», σημείωσε, «υπάρχουν τριών ειδών ευθύνες: Πειθαρχικές, αστικές και ποινικές. Εμείς το αναγάγαμε απευθείας σε ποινική», αναφερόμενος στους δύο γιατρούς του Γεν. Νοσοκομείου Λάρνακας που συνελήφθησαν για την υπόθεση του θανάτου του 10χρονου μαθητή.   

https://www.youtube.com/watch?v=hCGQ7sHH2FY

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο πανικός στο ΑΚΕΛ για τις διαρροές προς ΑΛΜΑ, το παρασκήνιο φωτιά πριν τις κάλπες και το παράθυρο Οδυσσέα προς Στεφάνου

Ο πανικός στο ΑΚΕΛ για τις διαρροές προς ΑΛΜΑ, το παρασκήνιο φωτιά πριν τις κάλπες και το παράθυρο Οδυσσέα προς Στεφάνου

Δέκα ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό μυρίζει ήδη… μπαρούτι. Οι βουλευτικές εκλογές δεν εξελίσσονται πλέον μόνο σε μάχη ποσοστών και εδρών, αλλά σε ένα σύνθετο πολιτικό θρίλερ εξουσίας, συμμαχιών και παρασκηνίου, με το βλέμμα πολλών να στρέφεται ήδη στην επόμενη ημέρα και κυρίως στη μάχη για την Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE