Νεκρός 20χρονος φοιτητής στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου

Νεκρός 20χρονος φοιτητής στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση, πως ένας 20χρονος φοιτητής - με καταγωγή από τα Καμένα Βούρλα- βρέθηκε νεκρός το πρωί της Τρίτης στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου και συγκεκριμένα στο προαύλιο του τμήματος Φυσικής.

Η σορός του 20χρονου φοιτητή δεν φέρει εξωτερικά τραύματα και όλα δείχνουν πως ο θάνατός του προήλθε από παθολογικά αίτια.

Τα ακριβή αίτια θανάτου θα δείξει η νεκροψία-νεκροτομή που θα διενεργηθεί. H αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα καθώς δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές δίπλα στα προσωπικά αντικείμενα του φοιτητή στην ταράτσα του κτηρίου βρέθηκε και ένα άδειο μπουκάλι βότκα.

Η τοπική κοινωνία στα Καμένα Βούρλα είναι σοκαρισμένη. Όλοι μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για την πολύτεκνη οικογένεια του 20χρονου και ιδιαίτερα για τους δυο γονείς που διδάσκουν εδώ και πολλά χρόνια στα σχολεία περιοχής και είναι ιδιαίτερα αγαπητοί.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE