ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρός 20χρονος φοιτητής στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου

Νεκρός 20χρονος φοιτητής στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση, πως ένας 20χρονος φοιτητής - με καταγωγή από τα Καμένα Βούρλα- βρέθηκε νεκρός το πρωί της Τρίτης στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου και συγκεκριμένα στο προαύλιο του τμήματος Φυσικής.

Η σορός του 20χρονου φοιτητή δεν φέρει εξωτερικά τραύματα και όλα δείχνουν πως ο θάνατός του προήλθε από παθολογικά αίτια.

Τα ακριβή αίτια θανάτου θα δείξει η νεκροψία-νεκροτομή που θα διενεργηθεί. H αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα καθώς δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές δίπλα στα προσωπικά αντικείμενα του φοιτητή στην ταράτσα του κτηρίου βρέθηκε και ένα άδειο μπουκάλι βότκα.

Η τοπική κοινωνία στα Καμένα Βούρλα είναι σοκαρισμένη. Όλοι μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για την πολύτεκνη οικογένεια του 20χρονου και ιδιαίτερα για τους δυο γονείς που διδάσκουν εδώ και πολλά χρόνια στα σχολεία περιοχής και είναι ιδιαίτερα αγαπητοί.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top