Νεκρός 20χρονος φοιτητής στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου

Νεκρός 20χρονος φοιτητής στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση, πως ένας 20χρονος φοιτητής - με καταγωγή από τα Καμένα Βούρλα- βρέθηκε νεκρός το πρωί της Τρίτης στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου και συγκεκριμένα στο προαύλιο του τμήματος Φυσικής.

Η σορός του 20χρονου φοιτητή δεν φέρει εξωτερικά τραύματα και όλα δείχνουν πως ο θάνατός του προήλθε από παθολογικά αίτια.

Τα ακριβή αίτια θανάτου θα δείξει η νεκροψία-νεκροτομή που θα διενεργηθεί. H αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα καθώς δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές δίπλα στα προσωπικά αντικείμενα του φοιτητή στην ταράτσα του κτηρίου βρέθηκε και ένα άδειο μπουκάλι βότκα.

Η τοπική κοινωνία στα Καμένα Βούρλα είναι σοκαρισμένη. Όλοι μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για την πολύτεκνη οικογένεια του 20χρονου και ιδιαίτερα για τους δυο γονείς που διδάσκουν εδώ και πολλά χρόνια στα σχολεία περιοχής και είναι ιδιαίτερα αγαπητοί.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - Ευρωπαϊκή ασπίδα αναπτύσσεται γύρω από το νησί - Πυραυλικές επιθέσεις Ιράν και βομβαρδισμοί Ισραήλ

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - Ευρωπαϊκή ασπίδα αναπτύσσεται γύρω από το νησί - Πυραυλικές επιθέσεις Ιράν και βομβαρδισμοί Ισραήλ

Μαίνεται για έβδομη ημέρα ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή, με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ να συνεχίζουν τους βομβαρδισμούς στο Ιράν και τις ισραηλινές δυνάμεις να σφυροκοπούν τον Λίβανο, ενώ η Τεχεράνη απαντά με επιθέσεις με drones και πυραύλους εναντίον αμερικανικών στόχων σε χώρες του Κόλπου και του Ισραήλ, πλήττοντας το Τελ Αβίβ, το Αμπού Ντάμπι, το Ντουμπάι, το Κουβέιτ, το Μπαχρέιν και τη Σαουδική Αραβία. Την ίδια στιγμή, η άμυνα της ΚΔ συνεχίζει να ενισχύεται από στρατιωτικές δυνάμεις που στέλνουν ευρωπαϊκές χώρες. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE