Φαίδωνος: 'Ο αλήτης που το έκανε έχει συλληφθεί' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Φαίδωνος: 'Ο αλήτης που το έκανε έχει συλληφθεί' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Όπως δημοσίευσε στο κοινωνικά του δίκτυα ο Δήμαρχος της Πάφου ο νεαρός που φέρεται να έβαλε την βόμβα στον όχημα της μητέρας του έχει συλληφθεί.

Όπως ανάφερε ο ίδιος το συγκεκριμένο πρόσωπο «έχει συλληφθεί». Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο γεγονός ότι «ο κόσμος των ναρκωτικών είναι η βασική αιτία του οργανωμένου εγκλήματος».

 

Να θυμίσουμε ότι η έκρηξη βόμβας με στόχο το όχημα της μητέρας του Φαίδωνα Φαίδωνος σημειώθηκε ανήμερα Χριστουγέννων του 2017.

Η έκρηξη σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 4:00 το πρωί, όταν το όχημα της κας. Φαίδωνος, ήταν σταθμευμένο στην αυλή της οικίας της.

Από την έκρηξη υπήρξαν μόνο υλικές ζημίες τόσο στο αυτοκίνητο που καταστράφηκε ολοσχερώς το μπροστινό μέρος του, όσο και στον υπόγειο χώρο στάθμευσης του σπιτιού αλλά και σε βοηθητικό σπιτάκι, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Το όχημα ήταν αξίας 7 χιλ. ευρώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Σε νέα συνέντευξή του, αυτή τη φορά στο αντιπολιτευόμενο πρακτορείο ειδήσεων ΑΝΚΑ, ο Ερσίν Τατάρ επανέλαβε ότι δεν τίθεται θέμα να συνεχίσει από το Κραν Μοντανά και υποστήριξε ότι το αίτημα για συνέχιση των διαπραγματεύσεων από το σημείο όπου είχαν διακοπεί δεν προήλθε από τον Γενικό Γραμματέα Γκουτέρες αλλά από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE