Ξύπνησαν μνήμες… 1993

Ξύπνησαν μνήμες… 1993

Δεν τα κατάφερε τελικά ο Απόλλωνας να πανηγυρίσει έναν τίτλο, παρότι διεκδίκησε και πρωτάθλημα και κύπελλο.

Εν τέλει, έχασε και τους δύο από ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ και… ξύπνησαν μνήμες από το μακρινό 1993, όταν και τότε η Λεμεσιανή ομάδα πλησίασε στο νταμπλ, αλλά έμεινε με άδεια χέρια.

Τότε, είχε χάσει το πρωτάθλημα από την Ομόνοια, από την οποία ηττήθηκε στο Μακάρειο με 2-0, στον τελευταίο αγωνα μάλιστα της σεζόν. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Λεμεσιανή ομάδα κατακτούσε τον τίτλο και με ισοπαλία.

Στη συνέχεια, έχασε και το κύπελλο, αφού ηττήθηκε στον τελικό του κυπέλλου από τον ΑΠΟΕΛ με το βαρύ 4-1…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE