ΛΥΘΡΟΔΟΝΤΑΣ: Έκαψαν το όχημα γυναίκας – Έτρεχαν οι γείτονες

ΛΥΘΡΟΔΟΝΤΑΣ: Έκαψαν το όχημα γυναίκας – Έτρεχαν οι γείτονες

Φωτιά σε όχημα, ιδιοκτησίας γυναίκας, ξέσπασε τα ξημερώματα της Παρασκευής (18/5) στην περιοχή Λυθροδόντα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, δέχθηκε πληροφορία για φωτιά στο συγκεκριμένο όχημα, γύρω στις 2:10 τα ξημερώματα.

Την φωτιά κατέσβησαν με πρωτοβουλία τους οι γείτονες, πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής.

Το όχημα, ιδιοκτησίας γυναίκας, υπέστη εκτεταμένες ζημίες

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, εκ πρώτης όψεως διαπιστώθηκε ότι η φωτιά επρόκειτο για κακόβουλη ενέργεια.

Η αξία του οχήματος ανέρχεται στις 2,700 ευρώ.

*Η κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου

Μ. Παναγιώτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE