«Κλειδώνει» το «DEAL» με Δώνη

«Κλειδώνει» το «DEAL» με Δώνη

Σήμερα αναμένονται στην Αθήνα οι Νίκος Νταμπίζας και Γιώργος Δώνης κι απομένει μία τελευταία συνάντηση για να «κλειδώσει» το deal και να αναλάβει ο τελευταίος τα ηνία του Παναθηναϊκού.

Έτοιμος να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό 22 χρόνια μετά, αυτή τη φορά από τη θέση του προπονητή, είναι ο Γιώργος Δώνης. Ο Έλληνας τεχνικός πρόκειται να φτάσει σήμερα στην Αθήνα, όπως και ο Νίκος Νταμπίζας, με τον οποίο πρόκειται να συναντηθεί από κοντά, ώστε να θέσουν επί τάπητος όλες τις λεπτομέρειες της πιθανής συνεργασίας του «τρένου» με το Τριφύλλι.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα πάντως η συμφωνία των δύο πλευρών θεωρείται ως το πιο πιθανό σενάριο κι εκτός απροόπτου ο Δώνης θα είναι ο νέος προπονητής των «πρασίνων».

Από εκεί και πέρα πάντως άμεσα θα ξεκαθαρίσει το θέμα και του… υιού Δώνη, αφού απομένει να «κλειδώσει» η οριστική συμφωνία με τον νεαρό μεσοεπιθετικό ώστε να συνεχίσει στην ομάδα στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές και την Δευτέρα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE