ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην PrimeTel το Ισπανικό Πρωτάθλημα La Liga έως το 2021

Στην PrimeTel το Ισπανικό Πρωτάθλημα La Liga έως το 2021

Την αποκλειστική τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων της LaLiga Santander, του κορυφαίου πρωταθλήματος στον πλανήτη, θα συνεχίσει να προβάλλει και την ερχόμενη τριετία, έως το 2021, η PrimeTel.

Με την ανανέωση της συμφωνίας για την LaLiga, η PrimeTel παραμένει πιστή στη δέσμευσή της να προσφέρει αποκλειστικά στους συνδρομητές της, υψηλής ποιότητας ποδοσφαιρικό θέαμα όπως το Κύπελλο Ισπανίας «Copa Del Rey», το Γερμανικό Πρωτάθλημα Bundesliga, το Βραζιλιάνικο Πρωτάθλημα και τους εντός έδρας αγώνες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

Μέσα από τα κανάλια της PrimeTel, οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα απολαμβάνουν όλη την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ισπανίας με περισσότερες από 380 μεταδόσεις. Το πρωτάθλημα της LaLiga φιλοξενεί τις καλύτερες ομάδες και παίκτες στον κόσμο, όπως η 12 φορές Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης, η νταμπλούχος  Μπαρσελόνα, η Ατλέτικο Μαδρίτης των 2 Europa League, αλλά και μεγάλους αστέρες όπως οι Κριστιάνο Ρονάλντο, Λιονέλ Μέσι, Λουίζ Σουάρες, και Αντουάν Γκρισμάν.

Τέλος, με την προσθήκη των καναλιών Novasports οι συνδρομητές είναι σε θέση να απολαμβάνουν αγώνες της SuperLeague, BasketLeague και EuroLeague, όπως επίσης μεγάλα ποδοσφαιρικά αφιερώματα και ζωντανούς αγώνες από το Γαλλικό πρωτάθλημα Ligue 1. Επιπλέον το κοινό έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει πληθώρα αθλητικών διοργανώσεων από όλο τον κόσμο και για όλα τα σπορ, με το ενδιαφέρον να παραμένει αμείωτο κάθε λεπτό.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Θετικά νέα για την ανεργία στην Κύπρο: Η μείωση του ποσοστού και οι τομείς - Πίνακες

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Επεισοδιακή καταδίωξη: Χειροπέδες σε 26χρονο καταζητούμενο και 32χρονο παράνομο μετανάστη - Βρήκαν και ναρκωτικά στο όχημα

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Απαστράπτουσα στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών - Δείτε φωτογραφίες



Εκλογές 2024: Αναρτήθηκαν διαδικτυακά τα ψηφοδέλτια - Πώς προχωρούν οι διαδικασίες ενόψει της 9ης Ιουνίου

Εκλογές 2024: Αναρτήθηκαν διαδικτυακά τα ψηφοδέλτια - Πώς προχωρούν οι διαδικασίες ενόψει της 9ης Ιουνίου

Ήδη ψηφοδέλτια έχουν αναρτηθεί διαδικτυακά, και οι εκλογείς μπορούν να εξοικειωθούν με αυτά, ενώ στα εκλογικά κέντρα θα δοθεί όση βοήθεια χρειάζεται προκειμένου να μπορέσει ο κάθε ψηφοφόρος να αντιληφθεί πώς και τι ακριβώς θα ψηφίσει, δήλωσε το Σάββατο στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ) ο Γενικός Έφορος Εκλογών, Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών, Δρ Ελίκκος Ηλία, ενόψει της επικείμενης διπλής εκλογικής διαδικασίας της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top