LIFESTYLE

Βασισμένη σε εγκλήματα η νέα σειρά της Αρτεμίου στον ALPHA Κύπρου

Βασισμένη σε εγκλήματα η νέα σειρά της Αρτεμίου στον ALPHA Κύπρου

Η νέα σειρά της Χριστιάνας Αρτεμίου στον Alpha Κύπρου είναι βασισμένη σε εγκλήματα που συγκλόνισαν την Κύπρο. 

Μια κοινωνική σειρά βασισμένη σε πραγματικά εγκλήματα που συγκλόνισαν την Κύπρο ετοιμάζει στον Alpha Κύπρου η Χριστιάνα Αρτεμίου

Βασισμένη σε εγκλήματα και δολοφονίες που συγκλόνισαν την Κύπρο, είναι η νέα κοινωνική – δραματοποιημένη σειρά της Χριστιάνας Αρτεμίου την οποία θα δούμε μέσα από τη συχνότητα του ALPHA Κύπρου την επόμενη σεζόν.

Αληθινά γεγονότα, ιστορικά στοιχεία και έρευνα, είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη νέα σειρά «ΚΑΡΜΑ» που υπογράφει η Χριστιάνα Αρτεμίου, σε σκηνοθεσία Ναστάζιας Χριστοδούλου.

Πρόκειται για μια κοινωνική σειρά, ανθρωποκεντρικού χαρακτήρα, που θα πραγματεύεται τη λεπτή γραμμή της ψυχολογίας των ανθρώπων που ξεπερνούν τα όρια τους και καταλήγουν στη δολοφονία.

Βασισμένη σε αληθινά γεγονότα που έγιναν στην Κύπρο τον 20ο αιώνα (από το 1900 – 2000), μέσα από έρευνες σε εφημερίδες και ρεπορτάζ της εποχής, από το Αρχείο Εφημερίδας του P.I.O.

Η σειρά «ΚΑΡΜΑ» δεν θα παίρνει θέση αν ο θύτης ή το θύμα, υπήρξε ένοχος ή αθώος, αλλά θα δείχνει την ανθρώπινη ψυχολογία και την ιστορία που οδήγησαν τον δράστη να πάρει τέτοια απόφαση.

Η κρίση και το συμπέρασμα κάθε επεισοδίου, θα εναπόκειται στον ίδιο τον θεατή. Ο κεντρικός πυρήνας κάθε ιστορίας θα παραμένει ο ίδιος με την πραγματικότητα, αλλά για σκοπούς απορρήτου, θα αλλάζονται ονόματα, ηλικίες, πόλεις, και χρονική περίοδος.

Η κάθε ιστορία θα εμπλουτίζεται με στοιχεία μυθοπλασίας, για να μην καθρεφτίζει ξεκάθαρα τα πραγματικά άτομα (οικογένειες) που έλαβαν μέρος στα γεγονότα, για σκοπούς απορρήτου και προσωπικών δεδομένων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top