ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το συναισθηματικό γράμμα του Κύπριου επιθετικού – Έτσι είπε «αντίο»… (PIC)

Το συναισθηματικό γράμμα του Κύπριου επιθετικού – Έτσι είπε «αντίο»… (PIC)

Ο Κύπριος άσος, Βαλάντης Καπαρτής, αποχωρεί από τον Ολυμπιακό και ανάρτησε ένα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram.

Αναλυτικά:

«Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού Λευκωσίας, γι΄ αυτόν τον ενάμιση χρόνο που περάσαμε μαζί. Χαρές και λύπες.

Ένα μεγάλο και ξεχωριστό ευχαριστώ σέ αυτόν τον υπέροχο και θερμό κόσμο του Ολυμπιακού, που πάντα ήταν παρών σε κάθε αγώνα και έδινε τη μάχη του μαζί μας.

Επίσης, σε όλο το διοικητικό συμβούλιο, τους συμποδοσφαιριστές που για μένα αποτελούν οικογένεια και περνούσαμε τις περισσότερες στιγμές μαζί.

Επίσης, ενα ακόμη ξεχωριστό ευχαριστώ στον κ. Χρύση Μιχαήλ και τους συνεργάτες του.

Δεν μπορώ να κλείσω αυτό το γράμμα δίχως να ευχηθώ καλή τύχη και κάθε επιτυχία στην ιστορική ομάδα του Ολυμπιακού Λευκωσίας. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους».

Δείτε το ποστάρισμα του:

 

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω την μεγάλη οικογένεια του ολυμπιακού Λευκωσίας γι αυτό τον ενάμιση χρόνο που περάσαμε μαζί. Χαρές και λύπες. Ενα μεγάλο και ξεχωριστό ευχαριστώ σ αυτόν τον υπέροχο και θερμό κόσμο του ολυμπιακου που πάντα ήταν παρών σε κάθε αγώνα έδινε την μάχη του μαζί μας. Επίσης όλο το διοικητικό συμβούλιο, τους συμ ποδοσφαιριστές που γι μένα αποτελούν οικογένεια και περνούσαμε τις περισσότερες στιγμές μαζί. Επίσης ενα ακόμη ξεχωριστό ευχαριστώ στον κ. Χρυση Μιχαήλ και τους συνεργάτες του. Δεν μπορώ να κλείσω αυτό το γράμμα δίχως να ευχηθώ καλή τύχη και κάθε επιτυχία στην ιστορική ομάδα του ολυμπιακού Λευκωσίας. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους. #20

A post shared by valantis kapartis (@valantis_kapartis) on

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top