ΠΑΦΟΣ: Άναυδοι οι περαστικοί με το θέαμα – Προκλητικός άντρας στην μέση του δρόμου– VIDEO

ΠΑΦΟΣ: Άναυδοι οι περαστικοί με το θέαμα – Προκλητικός άντρας στην μέση του δρόμου– VIDEO

Βγήκε στην γύρα με το εσώρουχο μόνο και πλησίαζε περαστικούς με… ‘άγριες’ διαθέσεις!

Στον κεντρικό τουριστικό δρόμο της Πάφου, βιντεογραφήθηκε η στιγμή που ένας άντρας, σχεδόν γυμνός, βγήκε προφανώς μεθυσμένος από κάποια παμπ της περιοχής και αφού κρατούσε μικρόφωνο για να τραγουδά, πλησίαζε περαστικούς κάνοντας περίεργες χορευτικές φιγούρες.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που δημοσιεύθηκε από την γνωστή ομάδα στο Facebook, “I Love Cyprus ΡΕ”, με τις κινήσεις που έκανε ο συγκεκριμένος προς τους περαστικούς αλλά και με την εξωτερική εμφάνισή του, έμεναν όλοι άναυδοι.

Δείτε πιο κάτω το συγκεκριμένο στιγμιότυπο:

https://www.youtube.com/watch?v=0ja1vkNSLPU&feature=youtu.be

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

Οι διορισμοί στους ημικρατικούς, άνοιξαν έναν νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για πρώτη φορά, έβαλε στο λεξιλόγιό του, τον όρο «ΔΗΣΑΚΕΛ», στέλνοντας μήνυμα όχι μόνο προς την αντιπολίτευση, αλλά και προς τους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ που τον στήριξαν το 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE