ΠΑΦΟΣ: Άναυδοι οι περαστικοί με το θέαμα – Προκλητικός άντρας στην μέση του δρόμου– VIDEO

ΠΑΦΟΣ: Άναυδοι οι περαστικοί με το θέαμα – Προκλητικός άντρας στην μέση του δρόμου– VIDEO

Βγήκε στην γύρα με το εσώρουχο μόνο και πλησίαζε περαστικούς με… ‘άγριες’ διαθέσεις!

Στον κεντρικό τουριστικό δρόμο της Πάφου, βιντεογραφήθηκε η στιγμή που ένας άντρας, σχεδόν γυμνός, βγήκε προφανώς μεθυσμένος από κάποια παμπ της περιοχής και αφού κρατούσε μικρόφωνο για να τραγουδά, πλησίαζε περαστικούς κάνοντας περίεργες χορευτικές φιγούρες.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που δημοσιεύθηκε από την γνωστή ομάδα στο Facebook, “I Love Cyprus ΡΕ”, με τις κινήσεις που έκανε ο συγκεκριμένος προς τους περαστικούς αλλά και με την εξωτερική εμφάνισή του, έμεναν όλοι άναυδοι.

Δείτε πιο κάτω το συγκεκριμένο στιγμιότυπο:

https://www.youtube.com/watch?v=0ja1vkNSLPU&feature=youtu.be

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πτώμα στη Λάρνακα: Αυτό είναι το φονικό όπλο – Σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε η σορός

Πτώμα στη Λάρνακα: Αυτό είναι το φονικό όπλο – Σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε η σορός

To TAE Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις σχετικά με τον εντοπισμό πτώματος άνδρα στην επαρχία Λάρνακας, το οποίο φαίνεται να σχετίζεται με την υπόθεση απαγωγής του 22χρονου SHAHRUAR AHMED EMON, από το Μπαγκλαντές. Η σορός εντοπίστηκε νωρίς το απόγευμα σήμερα, μετά από υπόδειξη 22χρονου, ο οποίος είχε συλληφθεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την υπόθεση απαγωγής.