ΠΑΦΟΣ: Άναυδοι οι περαστικοί με το θέαμα – Προκλητικός άντρας στην μέση του δρόμου– VIDEO

ΠΑΦΟΣ: Άναυδοι οι περαστικοί με το θέαμα – Προκλητικός άντρας στην μέση του δρόμου– VIDEO

Βγήκε στην γύρα με το εσώρουχο μόνο και πλησίαζε περαστικούς με… ‘άγριες’ διαθέσεις!

Στον κεντρικό τουριστικό δρόμο της Πάφου, βιντεογραφήθηκε η στιγμή που ένας άντρας, σχεδόν γυμνός, βγήκε προφανώς μεθυσμένος από κάποια παμπ της περιοχής και αφού κρατούσε μικρόφωνο για να τραγουδά, πλησίαζε περαστικούς κάνοντας περίεργες χορευτικές φιγούρες.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που δημοσιεύθηκε από την γνωστή ομάδα στο Facebook, “I Love Cyprus ΡΕ”, με τις κινήσεις που έκανε ο συγκεκριμένος προς τους περαστικούς αλλά και με την εξωτερική εμφάνισή του, έμεναν όλοι άναυδοι.

Δείτε πιο κάτω το συγκεκριμένο στιγμιότυπο:

https://www.youtube.com/watch?v=0ja1vkNSLPU&feature=youtu.be

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος είναι έτοιμη να συμβάλει με πολλούς τρόπους για την ειρήνη στη Γάζα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος είναι έτοιμη να συμβάλει με πολλούς τρόπους για την ειρήνη στη Γάζα»

Στις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ που θα αρχίσει την 1η Ιανουαρίου 2026 αναφέρθηκε σήμερα το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.