ΜΥΛΩΝΑΣ: «Καλημέρα κύριε συμπολίτη μου» - Έμποροι ναρκωτικών έξω από τα σχολεία – VIDEO

ΜΥΛΩΝΑΣ: «Καλημέρα κύριε συμπολίτη μου» - Έμποροι ναρκωτικών έξω από τα σχολεία – VIDEO

Τη δική του παρέμβαση έκανε ο βουλευτής του ΔΗΚΟ και μέλος της επιτροπής Παιδείας Παύλος Μυλωνάς.

Μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα» του ΡΙΚ, ο κ. Μυλωνάς τόνισε ότι στα θέματα παιδείας και υγείας δεν υπάρχει χώρος ανοχής.

Υποστήριξε ότι η εξουσία, εκτελεστική και νομοθετική, πρέπει να συγκρουστεί «με συνδικαλιστικές νοοτροπίες του παρελθόντος».

Εξήγησε ότι η ουσία του προβλήματος είναι αυτό που έχει σημασία, υπογραμμίζοντας ότι δεν χρειάζονται «πυροτεχνήματα».

Με φανερή την έντασή του, μίλησε για εκδρομές, στις οποίες κακοποιούνται μαθητές, υποφέρουν καθηγητές.

«Να τερματιστούν οι εκδρομές», δήλωσε. «Θα θυμώσουν οι γονείς; Να θυμώσουν. Δεν θα μας ψηφίσουν; Να μην μας ψηφίσουν», υπογράμμισε.

Κάνοντας κριτική στον Ευθύμιο Δίπλαρο και σε όσα είπε, μίλησε για εμπόρους ναρκωτικών που βρίσκονται έξω από τα σχολεία και «πουλούν ουσίες στα παιδιά μας».

«Καλημέρα κύριε συμπολίτη μου», είπε απευθυνόμενος στον επίσης βουλευτή Λεμεσού.

https://www.youtube.com/watch?v=zbyelA5YWNU&feature=youtu.be

Α.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.