Τραμπ: Σε ετοιμότητα ο αμερικανικός στρατός αν ο Κιμ κάνει κάποια 'βλακώδη' ενέργεια

Τραμπ: Σε ετοιμότητα ο αμερικανικός στρατός αν ο Κιμ κάνει κάποια 'βλακώδη' ενέργεια

Ο αμερικανικός στρατός βρίσκεται σε ετοιμότητα αν ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν κάνει κάποια «βλακώδη και απερίσκεπτη» ενέργεια δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, μετά την ματαίωση της Συνόδου των δύο χωρών.

Οι αμερικανικές δυνάμεις είναι «έτοιμες αν χρειαστεί», δήλωσε ο Τραμπ στην τελετή υπογραφής ενός νομοσχεδίου στον Λευκό Οίκο.

Πρόσθεσε ότι η εκστρατεία άσκησης μέγιστης πίεσης ενάντια στην Πιονγκιανγκ θα συνεχιστεί.

Παράλληλα είπε ότι είναι πιθανό η Σύνοδος μπορεί να πραγματοποιηθεί σε κάποια μετέπειτα ημερομηνία.

Εν τω μεταξύ, ο Αμερικανός ΥΠΕΞ Μάικ Πομπέο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιβολής νέων κυρώσεων της Ουάσινγκτον ενάντια στην Πιονγκιάνγκ, σημειώνοντας ότι οι ΗΠΑ θα ενθαρρύνουν και άλλες χώρες να πράξουν το ίδιο, σε συνέχεια της ματαίωσης της Συνόδου Κορυφής ΗΠΑ-Βόρειας Κορέας.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE