Μεγάλη ΑΤΥΧΙΑ με Σκέμπρι!

Μεγάλη ΑΤΥΧΙΑ με Σκέμπρι!

Άτυχος στάθηκε ο επιθετικός του Απόλλωνα, Αντρέ Σκέμπρι.

Στην προπόνηση της Πέμπτης με την Εθνική Μάλτας ο Μαλτέζος φορ τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής για τα επικείμενα φιλικά με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας Times Of Malta, ο Σκέμπρι τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προπόνησης όπως και οι Κρίστενσεν και Φαρούτζια και δεν θα ακολουθήσουν την υπόλοιπη αποστολή στην Αυστρία για τα φιλικά με Αρμενία και Γεωργία.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας» με ορίζοντα το τέλος της θητείας Γκουτέρες – «Δεν αρκεί πλέον η συζήτηση, θέλουμε αποτέλεσμα»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας» με ορίζοντα το τέλος της θητείας Γκουτέρες – «Δεν αρκεί πλέον η συζήτηση, θέλουμε αποτέλεσμα»

Στις προσπάθειες και την πρωτοβουλία του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE