Περιμένει τον Φετφατζίδη – Η προτεραιότητα του παίκτη και..

Περιμένει τον Φετφατζίδη – Η προτεραιότητα του παίκτη και..

Η ΑΕΚ δεν πρόκειται να μπει σε πλειστηριασμό για τον Γιάννη Φετφατζίδη και περιμένει τις εξελίξεις του Έλληνα μέσου με τον Ολυμπιακό, ενώ είναι διατεθειμένη να του προσφέρει υψηλό συμβόλαιο.

Ο Φέτφα έχει ως προτεραιότητα την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, όμως, από την πλευρά των ερυθρόλευκων φαίνεται πως η υπόθεση του έχει «παγώσει».

Η πλευρά του Γιάννη Φετφατζίδη έχει ενημερώσει την ΑΕΚ πως ο παίκτης περιμένει να ακούσει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και μόλις τελειώσει αυτό το ζήτημα τότε η Ένωση θα κάνει την κίνηση της, αφού δεν είναι διατεθειμένη να μπει σε πλειστηριασμό.

Η ΑΕΚ δεν θα δώσει μάχη προτάσεων και αντιπροτάσεων και σκοπεύει να δώσει 700.000 ευρώ στον πρώην άσο του Ολυμπιακού μαζί με τα μπόνους στόχων.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πώς ο Τραμπ κατάφερε να πείσει Ισραήλ και Ιράν να συμφωνήσουν σε κατάπαυση πυρός - Όλο το παρασκήνιο

Πώς ο Τραμπ κατάφερε να πείσει Ισραήλ και Ιράν να συμφωνήσουν σε κατάπαυση πυρός - Όλο το παρασκήνιο

Ξεκίνησε με μια ισοπεδωτική επίθεση τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής (22/06) σε ιρανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις από αμερικανικά Stealth βομμβαρδιστικά. Αυτό που ακολούθησε ήταν μια εκπληκτική επίδειξη διπλωματίας στο παρασκήνιο, μία προαναγγελθείσα πυραυλική επίθεση σε αμερικανική βάση και ένα ξέσπασμα του αμερικανού προέδρου Τραμπ που έστρεψε τα «πυρά» του προς τους ηγέτες του Ισραήλ και του Ιράν. Το αποτέλεσμα, το πρωί της Τρίτης (24/06), ήταν κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ιράν και Ισραήλ.